2021.01.18 10:49 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Veszélyes?!

Gondoltam, megtekintem ezt a filmet, hiszen a címe alapján és a szereposztást nézve rosszat nem kaphatok. Amit kaptam, nem is tudom, egy katyvasz, egy új filmmegjelölés. Próbáltak annyi valamit és szociális dolgot belenyomni, amennyit csak bírtak. Nem értem az alkotókat. Szerintem menet közben találták ezt ki, de nem lett jó.

Már a film eleje is rajzfilmes animációkkal indul, és már ott érezheti az ember, hogy itt nem "stimmel" valami. Aztán a cselekmény egy elbeszéléssel indul, majd megérkezünk egy családhoz, az iskolához, az itteni bonyodalmakhoz, és a végén, hát ez a befejezés, na... Szóval kicsit boncolgassuk! Ezt a filmet kinek is szánták, milyen korosztálynak? Mit tud adni a film a néző számára? Az értelem, ami benne van, csak nagyon töredék. Felvonultat csomó olyan hétköznapi dolgot, ami serdülőkori probléma, és ugye itt is a szülők elváltak stb. Az iskolában a tanár is más beállítottságú, ezt mutatja a film.

Veszélyes?!

A tini szerelmet legalább próbálja szemléltetni, ami talán a legjobban sikerült, és azt hiszem, a film lényege ez lenne. Problémák vannak bőven, jön a titkos gyermekkiképzés és az, hogy a főhős ellen fordul az egykori társa. Ezt beleilleszteni egy filmbe, és még, hogy értelme is legyen, hát nem azt mondom, hogy nem megoldható, de nem így. Ó, ebből szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni, ha maradnak legalább egy vonalnál.

Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezés néhol eléri a közepes színvonalat. A színészek, bármily furcsa, de tesznek a filmhez, és ezért néhol élvezhető jeleneteket kapunk. A hangi és képi effektek közepesek. Így nagy jóindulattal megadom a három csillagot, bár nem érdemelte volna meg. Csak belegondolok, tiniként ez a film kissé zavaros, de ez akkor természetes, és vannak benne megkapó részek. Felnőtt fejjel meg igazából nem érthetők azon jelenetek, amikben az élet olyan pillanatait is próbálják viccesen előadni, de valahogy nem illenek a filmbe.

A film ugyan érthető, de mégis az emberben egy zavart történetet hagy, amivel igazából nem tud kezdeni semmit, csak az marad meg, hogy a főhős megtalálja az első gimis szerelmét, és elrepülnek a barátaikkal egy helikopterrel; na ez a nem semmi... Szóval igazából egy megtekintést megér a Sztár színészek. Ugyan nem abban a közegben vannak, amit elképzelnénk, és nem is nyújtják azt, ez mindenképp rossz fényt vet a filmre. Így azoknak tudom ajánlani, akiknek nincs nagy igényük, és szeretnének kapni egy kis humort, egy kis tini szerelmi történetet és butaságokat, mert másképp nem tudom megfogalmazni. A végén meg döntsék el, mi maradt meg a filmből! Üdv, Yosi

akció | kaland | vígjáték

  Egy tinédzser speciális ügynök normális életre vágyik, ezért megrendezi saját halálát, és beiratkozik egy kertvárosi középiskolába. Csakhamar rádöbben, hogy az iskolai... több»

1