2021.10.26 13:07 BaloghBogi42 Olvasottság: 155x
4

Egy névtelen forradalom megsebzett arca

Mit szólnál hozzá, ha beküldenének a ringbe, és gladiátorként kellene legyilkolni a társaidat? Az álmatlan éjszakák, a rémálmok és szorongás kompozíciója utóhatás formájában garantált. De neked még járt egy könnyítés... kihozhattad a "szerelmedet". Belegondolni is rémes, hogy a túlélés egyetlen esélye egy megjátszott szerelem. Az élet sosem könnyű a rivaldafényben, de még rémesebb akkor, ha nem hiszel abban, amit alakítanod kell. A rendszer bábujává kell válnod, és minél hitelesebb színészi játékot nyújtanod, hogy véletlenül se legyen megneszelhető egyetlen apró megingásod sem.

Azonban ez mind megéri, hiszen garantálják a véres küzdelem utáni "békét" életed végéig. Már itt megkérdőjelezhető, hogy milyen béke az, melyben nem hagy nyugodni a lelkedet bomlasztó bűntudat, és a múltad sötét árnyéka porba tiporja minden reménysugárnyi esélyed a boldogságra. A Kapitólium ígérete azonban semmit nem ér, hiszen szavukat megszegve újabb gyilkosságra kényszerítenek, méghozzá biztosítva téged arról, hogy ezúttal nem juthattok ki mindketten győztesen a csatából.

Egy névtelen forradalom megsebzett arca

Az érzelmek fokozódnak, a kapcsolatok elmélyülnek a felgyülemlett izgalmak hálójában, és egyszer csak azon kapod magad, hogy a félelem mellett talán másik érzelmet is képes vagy produkálni. Egy pillanatra még neked is úgy tűnik, mintha sosem játszottál volna meg semmit, mintha minden mondatod őszinte lett volna. De nincs időd ilyeneken tovább morfondírozni. Egy másik csatamezőn találod magad különböző emberekkel, más-más fegyverekkel és veszélyekkel, de mint mindig, most is ölnöd kell.

De mi van, ha a mindvégig a hátad mögött folytatott összeesküvés áldozatává válsz? Ha egyedül te nem tudsz arról, milyen haditerv volt készülőben, az áráról pedig végképp nem akarsz tudomást szerezni? Mi van, ha minden egyes ember jövőjéért tőled veszik el az egyetlen emberét, akiért eddig élni tudtál? Lennél egy névtelen forradalom megsebzett arca?

akció | kaland | politikai | sci-fi | szatíra | thriller

A 74. Éhezők viadalának két győztese volt, amire soha korábban nem volt példa a Nagy Mészárlások történetében. Katniss (Jennifer Lawrence) és Peeta (Josh Hutcherson)... több»

4