2021.12.11 08:47 Monesz Olvasottság: 1544x
2

Vicckategória

Kár, hogy nem lehet külön értékelni a beállítások, képi effektek hatásait, azok tökéletesek voltak, nagyon jó megoldásokat láthattunk, jó szögekből, jó megvilágításból.

A sztori maga nem lett volna rossz, ha érezhető is. Ha nem olvasom el előre, miről szól, nem tudtam volna összerakni, min is akar végigvezetni. Egyáltalán nem lehetett érezni, hogy mire megy ki a játék, hogy mi a cél. Bele akartak tenni egy szálat, ami elvileg szerelem, de semmi előzmény nélkül, ez is meglepő volt, hogy minek? Sokkal inkább gondolná az ember, hogy a főszereplő kislány és a fotós között szövődik valamiféle érzelmi kapcsolat, amit a végén megkoronáznak az ellovaglással. Wtf?

Vicckategória

Az egész filmben túl durva hangeffektek, ijesztőbb lett volna, ha inkább semmit se használnak. Egy fateknő feldőlése mentén akkora hanggal jöttek, mintha maga Godzilla lépett volna be a faluba.

Ezen felül, a legkomikusabb volt a két főszereplő. Őszintén szólva, a filmen inkább csak nevettem, a többi néző sem különben, pedig tele volt a terem. Egy percig sem érezni át a film mondanivalóját, a főszereplők játéka meg kritikán aluli. Az iskolai színjátszókör is elő tudta volna adni így. Pláne, hogy a fotós frizurája, szakálla 21. századi, mintha csak beugrott volna kicsit szerepelni néha a filmbe egy mai ember. Híres színésznők vágatják kopaszra a fejüket, ez a srác meg sajnált megszabadulni a kinézetétől pár hétre, míg a forgatás tart? A kislány meg... Sokszor inkább mosolyog ahelyett, hogy félne. Az, hogy az ő teljesítménye rossz, nem az ő hibája.

A mellékszereplők előtt le a kalappal, az ő megjelenésük, színészi alakításuk teljesen rendben volt.

Igazából azt nem értem, hogy egy ilyen rendező hogy hagyhatta benne ezt a két embert a filmben? Ha nem jók, le kell őket cserélni.

Lehetett volna ebből egy kiváló film is.

58 Post Mortem  (2021)

horror | misztikus | thriller

Az első világháború után rendeződni látszanak az európai viszonyok, a spanyolnátha járvány okozta sokkból lassan újra magához tér az öreg kontinens. Csakhogy rengeteg halott... több»

2