2021.12.17 19:49 Gábor390920 Olvasottság: 317x
2

A Pókember Végtelen háborúja

Mikor 2018-ban kijött a Bosszúállók - Végtelen háború, rengeteg hőst felvonultatott. Jelen film is rengeteg karakterrel operál.

A film ott folytatódik, ahol a Pókember - Idegenben véget ért. Mysterio leleplezte Pókember kilétét, majd világgá kürtölte utolsó hazugságát, miszerint Peter Parker ölte meg őt, ezután fenekestül felfordul a gimis fiú és barátai élete. Kiderül, hogy Ned és MJ is segítették korábban Pókembert, emiatt nem veszik őket fel az egyetemekre, ahová jelentkeztek. Ekkor fordul Peter Dr. Strange-hez, ahol a felejtős bűbáj közepette megnyílnak a világok és mindenki, aki ismeri Pókembert, azok átjöttek ebbe az univerzumba. A korábbi Pókember filmek gonosztevői mind Petert keresik, viszont nem ezt a Petert keresik.

A Pókember Végtelen háborúja

Ez a film a középpontba állítja Peter és May kapcsolatát, valamint Peternek azt az oldalát, mely mindenképpen segíteni akar. Nem nyugszik bele, hogy a gonosztevők sorsába, segíteni akar nekik, hogy meggyógyuljanak, békére leljenek. Persze a dolgok most sem úgy alakulnak, ahogyan a fiú eltervezte, amelynek meg is lett az áldozata, de ezen a mélyponton jön a fiú segítségére még két Peter Parker, azaz Pókemberek.

Jó volt látni, ahogyan a korábban megismert Pókemberek megosztják a tapasztalataikat és együtt próbálják megoldani a hatalmas kalamajkát.

Ha azt nézzük, ez a film egy felnövéstörténet is, hiszen jelen Pókemberünk a film végén meghozza a legnagyobb áldozatát, szintén a világ megmentését helyezi előtérbe a sajátján kívül, aminek az lesz a következménye, hogy tényleg mindenki elfelejti, hogy kicsoda Pókember és kicsoda Peter Parker.

Ha hinni lehet a híreknek, akkor még legalább három Pókember-filmet kapunk Tom Holland szereplésével, azt gondolom, hogy a következő Pókember-fázis is igazán potenciális történeteket tartogat a rajongók számára.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»

2