2022.01.12 18:27 Yosihiro Olvasottság: <100x
3

Nyílegyenesen

Itt egy újabb remek hitről szóló film, és meg is lepődtem, hogy még senki nem véleményezte. Én azt gondolom, hogy az ilyen filmek jók és kellenek a társadalomnak, hiszen a mai világunkban, ahol annyi meg annyi dolog történik, talán egy biztos pont lehet az életünkben a család és a szeretet. Én ezeket emelném ki a filmből, hiszen a hit is fontos , de mondhatjuk, hogy nem csak hívő embereknek szól ez a film. Ebben a filmben úgymond egy amerikai álom valósul meg, hogy fiatalon összeházasodnak, gyermekek születnek, és olyan családi konfliktusok alakulnak ki, amelyek a való életben is jelen vannak. Bár azt kell mondjam, nagy az időbeni ugrás a filmben, és ez már-már kissé zavaró lehet, főleg azért, mert a film így elveszti a ritmusát.

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés már gyengébb. A szereplők, úgy érzem, tudnak adni a filmhez, ezért az alakításukat jónak mondom, és kiemelni nem szeretnék senkit, mert az összhatás adja meg erre a választ. A hangi és képi effektek jók lettek. Így az osztályzatom négy csillag. Talán ha egy háromrészes sorozat lett volna belőle az életkoroknak megfelelő részekkel, akkor azt hiszem, sokkal látványosabb és érezhetőbb lett volna. Persze ebben a 100 percben is igazi bombákat kapunk, és talán magunkra is ismerünk némely filmkockán, de valahol mégis túl tömörnek éreztem az érzelmeket az egész film alatt.

Nyílegyenesen

Mit ad nekünk ez a film? Mindenkinek mást, de azt leszögezhetjük, hogy szeretet és a család érzelmei nagyon kidomborodnak a film gerincén. Igazából a hit erejét nem érezhettük át a film alatt, abból keveset kapunk, csak a történések és egy-két olyan beszélgetés, momentum világít rá az erőre, amit talán mindenki keres valamilyen formában. Csak ajánlani tudom ezt a filmet, minden korosztály számára remek kikapcsolódás, és kíváncsian várom a véleményeket a filmről. Üdv, Yosi

dráma

Charlie-t és Alice-t - szerelmük boldogságaként - egy gyermekkel áldja meg az élet. Ám Alice aggódik, hogy szülei mit szólnak hozzá, főleg, hogy még férjnél sincs. Így... több»

3