2022.02.03 18:46 indingo Olvasottság: 499x
5

Ez nem az a sorozat...

Tudjátok, van az a sorozat, aminek az első 5 percének megnézése után már tudod, hogy ez igen, ezt imádni fogod, és telesírod a párnád, ha vége egy évadnak, és hónapokat kell várni a következőre. Nos, ez nem az a sorozat. Reménykedtem, hogy azért ennél erősebb hazai sorozatot kapunk. Eddig nagyon nem akar beindulni a story, és gyanítom, hogy nem is nagyon fog. Bár elhamarkodott lépés tőlem 3 rész után véleményt alkotni. Pár részig még szavazok neki bizalmat, ha nem lesz pörgősebb, kasza neki.

A készítők szerintem maguk sem döntötték el, hogy ki a megszólított korosztály. Influencerek díjátadó gálája miatt a fiatalabb nézőközönségre gondolhatnánk, de nekik, akik már az anyaméhben a NETFLIXet szívják magukba, ez a kis sorozat nagyon gyengécske, lassúcska. Rágódunk ugyanazon az eseményen 40 percig. Rengeteg színész van benne, ami akár jó is lehetne, de nem igazán ismerhettük meg a karaktereket, mindenkit csak felszínesen, és a közhelyekkel puffogtatunk. Pletykás takarítónő, butácska recepciós lány, menő influencer csávó. Pedig van egy-két húzónév a szereplőlistában (Epres Attila, Ötvös András, Murányi Tünde). A helyszínválasztás pazar, de sok balatoni felvétellel mégsem lehet eladni egy sorozatot. Szép, szép, de ha sok Balcsit akarok, megnézem élőben vagy egy természetfilmben. Még a főcímdala a legértékelhetőbb belőle. És nem mellesleg a sorozat két szereplője, Pásztor Virág és Darvasi Áron énekli.

Ez nem az a sorozat...

Olvastam egy kritikát a sorozatról, miszerint a Bogyó és Babóca története izgalmasabb, mint a Hotel Margaret. Igaza volt a kritika írójának.

krimi | vígjáték

Egy tihanyi díjátadón történt lövöldözést követően nyomozás indul az eset kapcsán. Akcióval és humorral fűszerezett krimire számíthatnak a nézők, váratlan fordulatokkal. több»

5