2022.04.20 18:55 Anti007 Olvasottság: 547x
0

A hűtlenség ára

Végre egy újabb figyelemre méltó,mini sorozat érkezett a Netflixre.

Az "Egy botrány anatómiája" lebilincselő, fordulatos,kiváló karakterekkel,és jó zenével.

A hűtlenség ára


James Whitehouse (Rupert Friend) politikus, a miniszterelnök barátja, példamutató férj és jó apa. Felesége, Sophie (Sienna Miller) legalábbis eddig ezt hitte róla. Sajnos a férjéről mint példapolgárról alkotott kép egy pillanat alatt porrá omlik, amikor James egy nap hazajön, és azt mondja a feleségének, hogy „hibázott”.

Tudjuk egy politikai kampányban,minden titok,botlás kiderül. Így történt ez James Whithouse-al is,amikor kiszivárog viszonya,a tőle sokkal fiatalabb asszisztensével Olívia Lytton-al (Naomi Scott).

Ám,ez még csak a kezdet.

Eleinte Sophie még próbál férje hűtlenségén túl lépni,házasságukra és gyeremekeikre való tekintettel,hisz' mindenki hibázhat. Bár,James “hibája” bő hat hónapig tartott (mielőtt az ügy nyilvánosságra került) ekkor jön még egy gyomros a csinos Oliviától,aki azt állítja, hogy utolsó szexük nemi erőszak volt.

Itt viszont már egyre jobban rezeg a léc, James alatt,és szépséges felesége is egyre bizonytalanabb férjében, és abban hogy kapcsolatuk még menthető...

Az ügy bíróság elé kerül,és itt jön képbe Kate Woodcroft (Michelle Dockery) az igazán ambíciózus ügyvédnő,aki mindent elkövet a politikus vádait illetően.

Egy izgalmas tárgyalás részesei lehetünk, szinte az esküdt szék tagjaiként, követjük az eseményeket,mely tartogat meglepetéseket. Zseniális egytől egyig minden karakter. A legjobb alakítást Sienna Miller-nek (a feleséget alakító Sophie) köszönhetjük. Sodródunk az eseményekkel,át élhetjük a hűtlenség,hazugság miatt hogy hullik szét egy hibátlannak tűnő család.

Az “Anatomy of a Scandal” nagyon pozitív meglepetés a Netflixtől. Az erős forgatókönyv remek színészi alakítással párosul,a filmbeli vissza emlékezések is baromi jól illeszkednek a történetbe, a színészek fiatalabb változatai is kiválóan lettek ki választva,mert valóban hasonlítanak idősebb énjükre.

A csábító asszisztens hölgy Olívia (Naomi Scott) ismerős lehet az Aladdin (Disney) élőszereplős változatából,ahol a sokkal ártatlanabb Jázmin hercegnőt alakította.


Ajánlom mindenkinek ezt a mini sorozatot,mert tényleg magával ragadó a történet,a tárgyalótermi jelenetek is izgalmasak,illetve tartogat meglepetéseket is.

dráma | thriller

A sorozat egy nemi erőszak körül összpontosuló botrány történetét mutatja be a brit elit köreiben, valamint a nőket, akiket ez az eset érintett. több»

0