2022.05.25 22:24 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
0

Swinging Young Seductresses.

A fiatal, ringó csípőjű csábítók.

Kissé fura címet adtak neki az angolszászok, de igen találó.

Ottavio Alessi nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor egy erotikus thriller/dráma jellegű filmet rakott össze Lorenzo Ricciardival. Csak siker lehetett, hiszen a képernyőt egy bomba nő uralta, aki nem más, mint Edwige Fenech.

A hatvanas-hetvenes évek meghatározó szexszimbóluma garancia volt a sikerre, szinte csak megjelent a képernyőn, és a férfiak gondolatban már le is vetkőztették. Alessi is erre épített, és bejött neki.

Nézzük hamar, mi a film rövid története.

Adott egy gazdag és gonosz, biszexuális anya, Mudy (Maud De Belleroche), aki fiát akarja beavatni a szerelem művészetébe, hogy finoman fogalmazzak. Tony (Ruggero Miti) még nem volt nővel, de az anyja egy prostituáltat keres neki. Egy hajós kirándulásra el is viszi magával Ullát (Edwige Fenech , hogy Tony-val töltse az éjszakákat, és tanítsa meg mindenre.

Velük tart még egy pár, Aldo (Maurizio Bonuglia) és Paola (Rosalba Neri), akivel Mudy egy nagy üzletet készül nyélbe ütni. Elkezdődik a fura hajóút, de Tony az aberrált szexuális játékok hatására összezavarodik, és kimenekül egy kis szigetre, ahol összetalálkozik a gyönyörű parasztlánnyal, Bebával (Eva Thulin), akibe beleszeret.

De Aldo, aki szintén nem mindennapi figura, úgy dönt, hogy Bebát a fedélzetre viszi, és bevonja őt is a pajzán játékokba: Drog, ital...

Beba pedig így már mindenre hajlandó. De senki nem számol a furcsán viselkedő Tony-val, aki teljesen összezavarodik, és az események nem várt tragédiával végződnek.

A film végi csavar pedig nagyon ütős. Edwige Fenech, a giallo későbbi királynője zseniális!

Rosalba Neri és Eva Thulin teste is megér egy nagy-nagy misét.

Szex, fétisek, kis misztikum, dráma és gore.

igaz, kissé giccses, hogy ne vegyük túl komolyan. Kissé degenerált szexuális játékok, de hatással bírnak. Fenech hátsója és keblei, Tony üres szemei, Mudy kegyetlenkedései és Aldo perverz vágyai.

Cselszövés, parázs dialógusok, extrém és perverz játékok...

De élvezhető film.

Bűn lenne kihagyni.

Avokádó és fokhagyma kombó.

Fura, mint maga a film.

De kedvenc fotelem puha és kényelmes.

0