2022.05.28 13:37 fankbringa Olvasottság: <100x
0

Önbizalom, az van!

Mit tud Max Cloud? Határtalan önbizalom, terminátoros problémamegoldás és egy nagy adag sárm. Mi az, amit nem tud Max Cloud? Olyan nincs. Ez a film több, mint fura. Megpróbált meríteni mindenből, amiből illett, hogy a végén összerakjon egymáshoz mindent, ami össze nem illett.

Ahogy azt már sejthető, az eredmény nem lett olyan jó, mint várták. Nagyon erős a 90-es évek retró játék vonala. Ahogy maguk az animációk idézik a 90-es évek filmgyártásának technológiáját és képi világát, vagy ahogy a tipikus karaktermozgások a játékban megjelennek. Egyszerű alakok, 1-2 átmenetes animációval. A retró játékosok szívét biztosan megdobogtatja. Lehet, hogy még egy-két könnycseppet is elmorzsolnak fiatalkori emlékeik hatására. Látszik a sok munka és igyekezet a filmen, ezért kapott 3 csillagot, de mégis úgy tűnik, hogy ez egy olcsó alkotás.

Kiemelném az operatőri és rendezői munkát, ami sokat segített azon, hogy a film ennyire rossz élményt okozzon. Megpróbálni a fiataloknak elmagyarázni, hogy milyen az, amikor feltör bennünk a retró-élmény, kb. olyan, mint bitcoin vásárlás közben felidézni a fiatalokban, hogy milyen volt, mikor régen aranytömböt vettek. Nem fogják érteni, hogy mi értelme valaminek, amin még filmet sem lehet nézni, de legalábbis nincs köze az internethez. Az egyetlen értékelhető alakítást Cowboy-tól (Franz Drameh) láthattuk. Ő nem tudta egyedül megmenteni a filmet. Meg lehet nézni, mert jó poén. Még az is lehet, hogy a poénok egy része szórakoztató lesz. Még lehet, hogy tetszeni is fog. Nekem hosszas csodálkozó meredést okozott, amikor próbáltam feldolgozni, hogy ez most vicc volt, vagy komolyan gondolták. Erről a filmről biztosan nem fogok anekdotázni sörrel a kezemben. Mégsem bánom, hogy láttam. Könnyed kikapcsolódásra vágytam és azt megadta.

52 Max Cloud  (2020)

akció | sci-fi | vígjáték

Egy űrcírkáló kényszerleszállást hajt végre egy börtönbolygón, nem kis zűrt okozva az intézmény mindennapjaiban.

0