2022.06.18 12:57 HEROES OF THE DAY 2 Olvasottság: 119x
1

Jó vagy rosszfiúk?

Nekem egy kicsit újnak hatott az előzetese, nem olyan sokszor láttam, ilyen bűnözősdi-megjavulós meséket/mesefilmeket, vagy esetleg pár esetben live-action filmeket.Így ki volt pipálva, hogy ez bizony mozibanézős lesz, és ha lehet..a premierjén. Nem akartan sok mindent megtudni róla, de azért úgyse akartan beülni rá, hogy nem tudom, hogy kb. mire számítsak. Így megfelelő elvárással,információkkal....egyáltalán nem csalódtam.Nem tudott nagyon meglepni, de nem is vártam.Csak azt kértem, hogy szórakoztasson, és ne figyekembe vegye, hogy nem akar többnek látszani, mint ami.Meglepetést csak csavarnál akartam..ami úgy-ahogy, de sikerült a A rosszfiúk-nak.

Az is tetszett, hogy beleélték magukat, hogy a jóságról tényleg nem tudnak semmit.Az is tetszett, hogy az animációs film kiválôsan reprezentálja a "Mi lenne ha...?" kérdést. Mi lenne ha jók lennénk?Ha a vág nem félne tőlünk?Satöbbisatöbbi... Ebből eddig úgy látszik, hogy A rosszfiúk egy tökéletes mese. Ez nem teljesen mértékben igaz. Szóval nézzünk arisszfiúknak néhány negatívumát! Ami nem nagyon jött be:az a játékidő. Számomra sokkal jobban működött voln az egész, ha elütötté volna a 2 óra szintjét.A 100 perc is elég mondjuk, de nekem jobban kibontakozott volna a 110-120 perc.

Jó vagy rosszfiúk?

Ami még nem tetszett, az a karakterek.Itt most nem az 5 kópéra gondolok, hanem a mellékszereplőkre. Pl. a rendőrfőnöknő dumáit és a jellemeit igen gyenguskának tartottam. Ami még élvezhetetlen volt számomraaz a "Mr.Kígyó" egybőli negatívumi áttörésre..Hát..a negatívumokkal ennyi. Na de visszatérve a karakterekre!Miért mondtamz hogy "Mr.Farkas", "Mr.Kígyó", "Mrs.Tarantula", "Mr.Cápa", "Mr.Piranya" (karaktere, jelleme stb.) szórakoztatónak mondható.Hát, azért js mert ők voltak a főszereplők..és mert még azért mert elég kidolgozottak voltak.Nem feltétlen azért, mert ők voltak a főszereplők, mert..konkrétan infókat alig tudtuk meg róluk.Viszont!A rosszról a jóra fejlődésükre értem az, hogy elég komplex volt.A másik pozitívum az az animáció/grafika.

A mozgás, a beszéd mind az animációnak köszönhető számomra, úgyhogy ez egy hatalmas piros pont.A másik..AZOK A POÉNOK!!Vígjáték terén számomra igen hahótázós mese lett..élveztem, hogy nem csak bárgyúkból épitkezett A rosszfiúk humora.Pl.a jótetteket hogyan kell megoldani?..NEM!Más poénokkal is próbálkozik, méghozzá ezekhez elég szépen nyúl hozzá a mese.Szóval, sokoldalúnak mondható.Ha a kedvenc karaktereknől kéne mesélnem egy kicsikét..a Farkast mondanám!Hogy miért?Nagyon korrektül bújik a jófiú és a rosszfiú bőrébe.Szerintem a legerősebb pillanata az volt, mikor megmentette a cicát a fáról.A kapcsoltalát ks élveztem a bandájával is, és a többi szereplővel is.Valakivek ugye kedves, valakivel úgymond "báránybőrbebújtFARKAS".

Tehát A rosszfiúk egy kellemes kikaocsolódás mindenki számomra, minden korrosztynak.Kikapcsol, elszórakoztat, és a mondanivalója is rendben van.

akció | animáció | családi | kaland | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A film cselekménye félreértett gazemberek, név szerint Mr. Wolf, Piranha, Snake, Shark és Ms. Tarantula köré épül. A bűnözésben megfáradt gonosztevők úgy döntenek, itt az... több»

1