2022.08.18 13:29 fankbringa Olvasottság: <100x
0

Hangulatos trancsírozás

A kommenteket elnézve hiányzott ez a film sokaknak, mint vámpírhajnak a zselé.

Ez egy szórakoztató film. Kellemes esti mozi, kiváló vasalós film. Szög egyszerűségű történet, jól követhető cselekmény, értékelhető színészi teljesítmény.

Hangulatos trancsírozás

Ami kifejezetten tetszett, az a pár kiváló zene, ami bekúszott a filmbe. Nagyot dobott a hangulaton. Lehet, hogy csak Snoop tiszteletére került a filmbe, de abszolút odaillett. Kicsit a függetlenség napja hangulatát hozta.

Mint minden filmben, itt is vannak logikátlanságok, kisebb hibák. Ez mostanában általános, ezért emiatt nem fogom lepontozni.

Nekem tetszettek a poénok is. Jók voltak a párhuzamok, minden a laza kikapcsolódás felé mutatott.

A film nagy erénye, hogy a Netflixes sablonokból csak keveset vett át, például nem láttunk leszbikus, kerekesszékes vámpírokat. Cserébe volt érzékenyítés a tömegmészárlás irányába.

A film nagy hátránya, hogy van benne egy általános trancsírhangulat, mintha a rendező üzemlátogatásra ment volna egy baromfi-feldolgozó üzembe és azt akarta volna, hogy átvegyük az érzést. Jó munkát végzett. Vámpírgyilkos képzés, és ismeretterjesztés. Épp csak a mozdulatot nem gyakorolták, valamint elmaradt az ezüsttel bevont láncfűrész, ketrec, szexjáték és a fokhagymalángszóró. Szuperképességben nem volt hiány. Volt éjszakai vadászat, volt nappali vadászat és persze a kötelező vámpírharapás.

Összességében azon kevés filmek közé tartozott, ahol ettek a szereplők.

Ajánlott vámpírfüggőknek, mészárlásfüggőknek és a laza fekete vígjátékok kedvelőinek. Nem ajánlott kisgyerekeseknek és azoknak, akik egy filmtől elvárják a drámaiságot, hogy érzelmileg felfrissítse őket.

akció | fantasy | vígjáték

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»

0