2022.08.28 09:57 Adikgashiik Olvasottság: 4898x
3

Itt tartunk?

Az utóbbi időben a vígjátékok olyan mélyrepülésben vannak, hogy szinte hihetetlen számomra.

Ahogy az is, hogy ez a film bárkinek is tetszik. A történet lényege, hogy Sonny /Kevin Hart/ unalmas apuka, hozzá jut némi énidőhöz, amíg a felesége Maya /Regina Hall, akit, ha meglátok már tudom mire kb mire számíthatok/ elutazik anyuékhoz. Sonnynak nincs egyetlen barátja sem, többször a szánkba rágják mennyire jelentéktelen, először kénytelen egyedül elmenni golfozni, ahol már kapunk egy adag hányós 'poént' is rögtön, mert az nagyon vicces.

Itt tartunk?

Majd jön egy régi barát Huck /Marky Mark/, és kirángatja a langyos abból..blablabla, sose láttunk még ilyet. Klisék...klisék...meglátogatja Mayát a főnöke a szüleinél, aztán éppen mikor Sonnyval telefonál, ez kiderül klisé, aztán féltékenység klisé, aztán az apósával se bírják egymást klisé. Mekkora fordulat, szánalom. Ebből a féltékenységből kapunk egy, menjünk el a főnöke házába ágybaszarós 'poént', majd elütik a főnök teknősét véletlenül, azt kirakják egy állatorvosnál, majd ez is kiderül, mert hát ki gondolta volna, hogy minden be van kamerázva klisé. A film vége felé a házibulin, jön a kifizetem a barátom tetemes tartozását, akit 1000 éve nem láttam a család összekuporgatott pénzéből wtf, és egy elmaradhatatlan 'fingós poén'. Majd a hepiend klisé.

Mark Markoskodik, Hart Hartoskodik.

Kaptunk vígjáték néven megint egy rakás trágyát.

Azt a párbeszédet még azért megemlíteném, mikor az elején a kislánya érdeklődik, hogy neki is van-e pénisze, az apja közli vele, hogy nem neki nincs, de ha később úgy döntene, hogy szeretne ő is egyet akkor megoldható, ezek a dolgok már szinte elkerülhetetlenek manapság, főleg a Netflixnél.

Értem én, hogy streaming háború van, de miért kell a mennyiséget ennyire a minőség elé helyezni? Legutóbb megpróbáltam végre? megnézni a Csaló csajokat, szégyen az eredeti filmmel szemben...Az ilyen filmekkel, konkrétan a szemünkbe szrnk.

53 Énidő  (2022)

vígjáték

Egy apát követhetünk nyomon, aki évek óta először talál időt magára, miközben felesége és gyerekei távol vannak. Újra összejön egy barátjával egy vad hétvégére. több»

3