2022.10.22 10:00 Alexa Olvasottság: 699x
2

NE sajnáld a sorozatgyilkost!

Egyik kedvenc kategóriám a sorozatgyilkosos filmek, sorozatok világa. Az emberi elme sötét bugyrai a valóságban. Viszont ez a sorozat számomra hatásvadász, és bár sokkoló, de ismét fárasztónak találtam, hogy arra megy ki az egész kvázi sajnáljuk "szegényt" ami aztán felülírja, hogy elfeledjük a szörnyűségeket amiket tett. Remek a főszereplő játéka, a viszonylag tárgyilagosnak álcázott epizódok sem rosszak, viszont kissé unalmasnak is találtam a hosszú "lelki" felvezetést...kinek nincs múltja közülünk? Minden formál minket, szerencsére mégse lesz mindenkiből sorozatgyilkos...Úgy gondolom a múlt nem ment fel senkit a felelősség alól.

Csak egy egyszerű példa ami épp pár hete történt a környékemen...egy halálos autóbaleset, amelyben egy vezető elgázolt egy szülőt és az óvodás gyermekét. Hetekig ezen csámcsogott a kerületi facebook csoport. Szerintetek bárki is felhozta, hogy a sofőrnek milyen gyerekkora volt, vagy hogy szegénynek biztos sz@r napja volt épp azért nem tudott figyelni? Manapság pedig kezdenek idealizáltak lenni a sorozatgyilkosok, akik nem egyszer, hanem többször is öltek, meg megy a "tök érthető, hogy ilyenné vált, mennyit szenvedett" duma...nem. Dahmer egy elmebeteg állat volt, lelkiismeret nélkül, semmi egyéb.

NE sajnáld a sorozatgyilkost!

Nagyon nehezen néztem végig a sorozatot pont a vontatottsága miatt, meg mert nem tudta megmutatni az igazi elmebeteget, csak karcolgatta finoman...Számomra hatalmas csalódás volt a sorozat. Viszont a főszereplő remekül játszott, hogy valami pozitívat is írjak:)

dráma | életrajzi | krimi

A Milwaukee-i szörny története az áldozatok szemszögéből és a rendőrség hozzá nem értésének köszönhetően, amely lehetővé tette a wisconsini születésű gyilkos többéves... több»

2