2023.01.08 12:46 JRD Olvasottság: <100x
0

Igazából 3,5*…

.…de a sorozat azért kapott mégis négy csillagot, mert mégiscsak volt egy alapsorozat ehhez a mostanihoz. Egyébként teljes mértékben elvárások nélkül ültem le megnézni Jean-Luc Picard nyugdíjas űrhajóslegenda legújabb kalandjait. És tudjátok mit? Örülök, hogy megnéztem az első évadot. Az Amazon Prime Video több jó filmet, sorozatot készített már (talán arányaiban többet is, mint vetélytársa, a Netflix), és Picard első szériája is jó lett.

Érdekes, érdekfeszítő. Van benne humor, de nem annyira, hogy elvegye a történet élét, csak néha-néha villan fel, és pont ott és akkor, mikor nem is várnád. Patrick Steward (a 91 éves Picard admirális) mellett még sok másik karakter is feltűnik a Star Trek előző sorozatiból, és mindegyik mind egy szálig imádnivaló, és az évek, évtizedek múlásával változtak is. Hét kilenced (Hetes), Denna Troy, Data, Riker, Elron.

Igazából 3,5*…

A sorozat nem ragaszkodott a múltbéli karakterek újraélesztéséhez, az évek múlását is beleszőtte a személyiségükbe. A Star Trek számtalan kalandot élt meg. A televíziózás történetének egyik legnagyobb durranásának számított az 1960-as években, és azóta is többször használták gyűjtőnévként. Valljuk be, kevés sorozat él meg 6 évtizednyi osztatlan sikert. Számtalan regényt, videójátékot, mozifilmet, különböző film- és rajzfilm-sorozatokat is „életre keltett” a Star Trek. Érdemes megnézni, és csak remélem, hogy a második évad is ekkora élmény lesz majd. Nézd meg te is! Kalandozz el a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek és az új évezred egyik legendás történetébe, szereplőinek életébe! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

akció | dráma | kaland | sci-fi

A Star Trek: The Next Generation (1987) és a Star Trek: Nemesis (2002) folytatása, amelynek középpontjában Jean-Luc Picard (Sir Patrick Stewart) életének következő fejezete áll. több»

0