2023.03.13 16:01 Tonyka Olvasottság: <100x
0

Apró ablak egy viszonylag zárt világba

Feliratok közt keresgéltem, így találtam erre a címre, aztán a tartalomra. Mondhatni hiánypótló, legalábbis nem emlékszem hasonló, pornó témájú filmre. Információk a nyilvánossághoz többnyire volt pornósoktól szivárognak ki. Hosszasan lehetne boncolgatni a műfaj hasznos vagy káros oldalait.

Valljuk be, az emberek 90% biztosan látott már, de akár rendszeres fogyasztója is ezeknek a filmeknek. A történet viszonylag egyszerű, sajnos a karakterről és a motivációjáról nem igazán kapunk információkat. Fel is tettem magamban a kérdés, ki a fene álmodozik arról, hogy pornósztár legyen, mégpedig dobogó legfelső fokán. Hősnőnk útján keresztül nyerhetünk bepillantást ebbe a nem mindennapi homályzónába.

Apró ablak egy viszonylag zárt világba

Mondhatni elég nyersen tálalják a látnivalókat. Viszont érdekes a helyzet, mert azért nem annyira részletező. Akit ennél is komolyabban érdekelnek a kulisszatitkok, és illúziót akar rombolni, annak ajánlom Kovi videóit a Youtube-on. Viszont még így is leköti az embert. Oké, tudjuk, sejtjük, hogy nem annyira jó dolog ez az egész. Érdekes látni, hogy mennyi ember profitál más emberek testéből. Ebben az iparban mindenhol jobb lenni, mint a „tűzvonalban”. Az már csak fricska, hogy a mogulok mennyire tesznek a személyekre. Tökéletesen mutatják az unatkozó, telefont nyomogató, hierarchia tetején lévő, unszimpatikus üzletembert. Ugyan úgy tűnik, hogy mennyire jó is ez az egész, miközben gyakorlatilag elégeti a résztvevőket. Állandó fertőzések, gyomorforgató jelenetek, fizikai fájdalommal járó megterhelés, lelki összeomlás. Kiemelendő még, hogy szépen bemutatják a kitolódó igényeket. Egyre szélsőségesebb irányba megy el az egész. Valószínűleg a közönség ingerküszöbbe is kitolódott. Szerintem is megalázóan bánik a nőkkel az ipar. Tárgyként szerepelnek, akik gyakorlatilag szexuális rabszolgaként vannak ábrázolva, teljes alárendeltségi viszonyba. Az utolsó képkockák szépen zárják a történetet. Akibe van egy kis érzés, az előbb-utóbb kiszáll. Aki viszont kellően gátlástalan minden szempontból, az feljut a szakmán belüli csúcsra. El tudtam volna még viselni több szakmai titkot, csak hogy lássa az ember, hogy mennyi trükk, és kamu van a háttérben, mert ez az egész tulajdonképpen egy illúzió. Pedig emberek százmillióit befolyásolja, neveli valamilyen formában.

67 Pleasure  (2021)

dráma

A 19 éves Linnéa úgy dönt, maga mögött hagyja az unalmas kisvárosi életet, hogy Jessica néven pornós karrierbe kezdjen, a hírnévért azonban komoly árat kell fizetnie. több»

0