Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Pleasure (2021)

Pleasure
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Sofia Kappel
Sofia Kappel
Sofia Kappel
Sofia Kappel
Sofia Kappel
Sofia Kappel

Videók (2)

 
kabel   2022. 11. 25.

legújabb vélemény

0
Pontosan az, amire számítasz.

A film története és üzenete annyira kiszámítható és sekélyes, hogy azt hittem, valamilyen dupla csavart építenek bele. De nem. A celebipar nem mindenkinek való és ahhoz, hogy eljussunk valahova, rengeteg dolgot fel kell adni, hogy aztán ne érezzük magunkat kielégülve. Ennyi, megspóroltam neked két órát. A filmnek van pár apróbb érdekessége, például hogy épülnek egymásra az irodák, hogy beszél egymással a stáb, milyen az élete a talenteknek a kamerákon kívül. Nincsenek nagy meglepetések itt sem mondjuk.

 
Sabnock Sanatory   2022. 09. 03.

2
Pornó nem magyarosan

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Olyan semmilyen ez a film, néha olyan mockumentary-s, néha kissé életszagú, de rettenetesen klisés az egész! Nézzük! Ninja Thyberg első egész estés filmje a pornó olcsó, és "ragacsos" világába vezeti a gyanútlan nézőt. Pontosabban a pornófilmek kulis... teljes kritika»

3
 
HE7EDIK   2022. 01. 11.

1
Pornózás női szemmel

Megrázó és tanulságos film a pornó világáról egy feltörekvő kezdő színésznő szemszögéből. Jól megmutatja, mennyire steril és mesterséges az egész, és hogy mennyire távol áll a valódi szextől. Mégis milliók nézik nap mint nap, ezek a sokszor megvetett emberek pedig csak teszik a dolgukat, és kielégítik igényünket, a film pedig azt mutatja be, sokszor milyen áron. És bizony nem mindenki bírja ezt gyomorral, lélekkel, a folyamatos megalázás, testnedvek cseréje egy idő után baromi nyomasztó tud lenni, főleg a nők számára ebben a szakmában, mert nekik kell többet nyelni egy-egy forgatás során. A film vége beszédes, Sofia Kappel pedig káprázatosan szép. Amúgy őt kivéve szinte minden szereplő valódi pornós volt, egy kis érdekesség gyanánt.

 
Attila   2022. 03. 14.

0

Elég nehéz csodálni ezt a felnőtt filmet, amikor túl sok a mell és a farok. Ez olyan, mintha egy pornót néznénk, amelynek története van, és a történet itt gazdagabb. Tényleg világosan meg kell határozni, hogy hol a határ, különben csak a pornó szempontjából nézem.

1
 
petya1001   2021. 10. 19.

0

Svédország az 50-60-as években megelőzte korát a provokatív filmekkel, és nekem nagyon hiányzott ez a hangnem. A Pleasure kiemelkedő, és olyan merész, hogy a Spartacus és a Game of Thrones sorozatokat is beárnyékolja.