2023.05.14 00:08 oliver400339 Olvasottság: <100x
0

Bill Burr

Hol is kezdjem… Aki ismeri Bill Burrt, az azt fogja kapni, amit Bill Burrtől elvár az ember: üvöltözés, trágárság, idegbeteg kirohanások, elfojtott érzelmek, gyerekkori sérelmek, mély gondolatok sajátos formában tálalva. Nagyon-nagyon sok mindent feldolgoz ez a sorozat, sokkal mélyebb, mint amit egy animációs sorozattól elvárni lehet. A téma a hétköznapok, munka, család, társadalom, kapitalizmus, álmok, vágyak, korlátok, a kispolgári lét, kiszolgáltatottság, egyszóval maga az élet. Minderre egy család életén keresztül kapunk betekintést. Legyen szó férfiakról, nőkről vagy gyerekekről, más-más szemszögből vizsgálhatjuk meg ugyanazokat a problémákat, és hiába járunk a 70-es években, ma is aktuális nagyon sok minden.

Az, hogy ez a sorozat ebben az esetben animációval készült, szerintem egy teljesen lényegtelen szempont. Az alkotók valamiért ezt választották, gondolom több szabadságot kaptak az animációs műfaj által. Egyénként szerintem az animáció minősége nem marad alul semmilyen téren, sőt!

Bill Burr

Mély és elgondolkodtató, csípős humorral fűszerezve. Nos, itt biztosan megoszlanak a vélemények, mert nem mindenkinek jön be Bill Burr humora, bevallom, nekem sem a kedvencem, de helyén tudom kezelni, így el tudok vonatkoztatni mindettől. Ellenben az nagyon is bejön, amiről Bill Burr általában beszél. Érdemes őt meghallgatni, nem véletlenül korunk egyik legmeghatározóbb humoristája.

Azok között, akik adtak egy esélyt ennek a sorozatnak, biztosan sokan lesznek, akiknek felkerül a kedvencek polcára. Nekem nagyon bejött. Várom a következő évadot.

animáció | dráma | szatíra | vígjáték

A Csé, mint család című animációs vígjáték-sorozatban egy alsó középosztálybeli család hétköznapjaiba pillanthatunk be az 1970-es években. A történetek Bill Burr... több»

0