2023.05.27 18:23 Timon Olvasottság: 545x
1

Újra elringatott a víz

Talán még sosem örültem ennyire annak, hogy nem veszem figyelembe a kritikákat egy film megnézése előtt. Sajnos láttam a neten jó sokmindent erről a szinte semmitérő politikai dolgokon való szintén hasztalan vesződéstől elkezdve a gyűlölködésig. Utóbbi leginkább a színésznő bőrszíne miatt volt, ami valóban más mint a rajzfilmben. Engem viszont ez nem érdekel, nekem nyolc. Már csak azért is mert egyszerűen gyönyörű.:) Amikor énekelt, az nagyon tudott mosolyt csalni az arcomra, eltalálták neki is a magyar hangját. Ez a film amúgy mintha inkább most a Földközi-tenger déli részén vagy a Karib-térségben játszódna. Szép volt így is. Kicsit mondjuk pár résznél érezni lehet, hogy a film túl hosszúra nyújt egy-egy jelenetet. Látványvilága egyszerűen elsőrangú, főleg a Ringat a víznél, ahol extramód megmozgatták az állatokat. Azon kaptam magam, hogy kicsit magamban is énekelgettem.:)

Habár annyira nem ringatott itt a víz, mint az Avatar 2-ben, ez is kellemes volt. Muszáj ezt moziban megnézni legalább egyszer, de azért kiskorúaknak nem ajánlanám. A végén amikor ment a csata (Erik&Ariel vs. Ursula mint tengeri OP), ott volt egy szülő több kisgyermekkel, akik kimentek a teremből. Ez a film valóban kemény több résznél. Tetszett még benne az extra rap-zenei betét, a humora és a happyend, ami a szokottnál is kibővítettebb az eredetinél. Ott is szép volt, meg megvolt minden, de itt...mennyire lenyűgöző volt! Azt azért nem vártam ettől, hogy az egyik kedvenc Disney live-action-öm legyen, de mégis az lett.

Újra elringatott a víz

10/10

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»

1