2023.12.30 11:17 KellanHoechlin95 Olvasottság: <100x
0

Elmegy.

Mindig is nagy rajongója leszek a Scoobyverzumnak. Így ítéletek nélkül ültem le megnézni, pedig tudtam, hogy nem szerették. És azt kell mondanom, hogy nem értem a sok fikázást, amit a sorozat kap. Igaz, hogy nem fogható az eredeti sorozatokhoz, de azért őszintén, ez nekem jobban tetszett, mint a „Scooby-Doo és (sz)társai”.

Kicsit most szétbontom a véleményem.

Elmegy.

1; Sztori.

Végre egy véres évad. Már nagyon régóta várok egy ilyen évadra/sorozatra. (remélem, lesz még ilyen). A történet két szála, ami összeér, önmagában nagyon érdekes, de a végére kicsit erőltetettnek érződik nekem. A hipnózisos megoldás és az, hogy miért csinálta a tettes, amit tett, az pedig egyszerűen nem tetszett, béna kifogásnak érzem.

2; Karakterek.

Mindegyikükön egyszerre érződik, hogy gáz karakterek, de mégis érdekesek.

Vilma egy önközpontú, irányitásmániás kis r*bi, de hallucinációitól őszintén párszor megrándultam, amikor random megjelentek.

Fred egy apakomplekszusos idióta. Aki bármit megtenne az apja elismeréséért.

Norvil nem olyan érdekes karakter. Vilma iránt viszonzatlan érzésekkel.

Diáná csinibaba, akinek ráadásul még humora és agya is van.

3; Kapcsolatok.

A 6 lehetséges párosításból 4-et megcsináltak. Emiatt nekem inkább tűnt egy Mónika shownak, mint egy Scooby-Doo shownak, és nem mondom, hogy nem tetszett, de azt se, hogy igen. És ha már Vilma és Diána próbálkoztak egymással. Szívesen láttam volna, hogy miután Freddy felfedezte a feminista énjét, kicsit bevállalósabb lehetne.

Hát nekem szerintem ennyi a véleményem a sorozatról. Plusz pontot érdemel a sori a rengeteg easter eggért és a részleges negyedik fal áttörésért.

Kíváncsian várom a második évadot.

Ui. Ha őszinte akarok lenni, ebből a sorozatból nem hiányzik annyira Scooby, mint azt elvárná az ember.

63 Vilma  (2023)

animáció | kaland | szatíra | vígjáték

Vilma, a Scooby-Doo és csapata kalandjaiból ismert szereplő háttértörténetét és múltját ismerhetjük meg a sorozatból. több»

0