2024.01.02 16:15 fankbringa Olvasottság: <100x
0

Pofonok a világbékéért

Gal Gadot nagyon szexi színésznő, ezt már Wonder Womanként is megmutatta. Szuperhősökre jellemző karakterként vonult a köztudatba, így hát a mostani próbálkozásban is szuperhős marad. A szokásos eszköztárát vonultatja fel: lelketlen szépség, ami vonzza a tekintetet, de nem nyújt semmi többet. Tényleg mindent megpróbál, hogy elnyerje a néző bizalmát, de erre neki 2 óra sem volt elég.

A filmről sokat elárul, hogy rajtam kívül senki sem bírta 5 percnél tovább, annyira érdektelen az egész. A látványon, akción, pufogtatáson kívül nem maradt semmi a filmben, ami felkelthette volna az érdeklődésemet. Ja igen, van a filmben egy mesterséges intelligencia, ami elfér a tenyeremben és a világ minden bajára orvosság. Képes egy elszigetelt liftben kikapcsolni a fékeket és szabadon futóra tenni a meghajtást egyetlen internetkapcsolattal. Hihetetlen, hogy hová fejlődött a technika. Külön említést érdemel a szív, aminek az adatfeldolgozási sebességét valami nagyon nagy számmal említik. Úgy látszik, ebből is az a jobb, minél nagyobb, nem csak az autóból.

Pofonok a világbékéért

Úgy kavarnak a titkos ügynökök, hogy a néző csak kapkodja a fejét ide-oda. Olyan, mint egy akcióbemutató, ahol a modellek bemutatják a nézőközönségnek a fegyvereket. Bejárják a kontinenseket, mintha egy föld körüli turnén lennénk. Egy jó zenével listavezető lenne az ebből készült werkfilm. Sajnos, ahhoz túl unalmas, hogy 2 órát kitöltsön, úgyhogy természetfilmnek sem elég jó.

Kaptunk egy gyönyörűen megrajzolt, jól kivitelezett filmet, de ez nem menti meg a béna forgatókönyvet. Kár érte.

Akinek ez tetszik, vágjon bele a filmbe. Akinek az üres pufogtatás, kellemetlen frázisok nem vonzók, lapozzon tovább.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

0