Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5381

dokumentum | életrajzi | történelmi

Amerika történelmének egyik legkülönösebb fejezetében a szerény körülmények között felnőtt Ulysses S. Grant a polgárháború egyik legvéresebb csatájának győztes tábornokává... több»

#5382

dráma

A Pulitzer-díjas amerikai írónő, Annie Proulx bestselleréből készült sorozat egy száműzöttekből és álmodozókból álló telepes csoport drámai története. Hőseink a múltjuk... több»

#5383

77 Zenimation  (2020)

animáció | rövidfilm

Rövidfilmekből álló animációs hangzásvilág-élmény, amely a Walt Disney Animation Studios vizuális és hangművészei előtt tiszteleg. több»

#5384

akció | animáció | kaland | sci-fi

A „Marvel Future Avengers” egy japán anime stílusú televíziós sorozat, amelyet a Marvel Comics ihletett. A történet középpontjában három fiatal szuperhős, Makoto, Adi és Chloé... több»

Bolygónk – Európa és azon túl
#5385

dokumentum

A gondolatébresztő dokumentumfilm-sorozat bemutatja a természet változatosságát, benne a növényvilágot, az állatvilágot és az éghajlatokat. több»

#5386

61 Eullenia  (2018)

thriller

Egy sikeres üzletember Thaiföldre érkezve arra használja a vagyonát, hogy kiélje titkos és sötét vágyait. több»

#5387

55 Penance  (2020)

thriller

A Douglas család elveszíti a fiát. Az anya és lánya egyaránt egy, a gyász feldolgozására létrejött csoportban megismert fiatalember karjaiban keres vigasztalást, ami nem várt... több»

#5388

81 The Split  (2018)

dráma

A Defoe nővérek mind a családi ügyvédi irodában dolgoznak válóperes ügyvédként. A családi egységet azonban igencsak felkavarja, amikor az egyik Defoe lány, Hannah úgy dönt, inkább... több»

Bagoly-bolyongás
#5389

dokumentum

A gyöngybagolynak új élőhelyet kell keresnie. Utazása során megtudhatjuk, hogyan élnek a baglyok, és hogy mit jelentenek az emberek számára. több»

Túlélésre kódolva
#5390

Andy megpróbál életben maradni Hawaii távoli trópusi dzsungelében. Az, hogy elektromos felszerelése működjön ebben a környezetben, igazán próbára teszi hekkelési képességeit. több»

Szereplők: Andrew Quitmeyer

„...csak túl akartuk élni...”
#5391

dokumentum

Olofsson Placid 1933-ban lépett be a Szent Benedek Rendjébe, hat évvel később szentelték pappá. 1946-ban a Gulagra internálták koholt vádak alapján, ahol tíz évet töltött. Itt... több»

Rendező: Téglássy Ferenc

Nemzeti Park lehetne...
#5392

dokumentum

Várromok a Balaton-felvidék bazalthegyein. Ezernyi lény – bogár, virág, utóbbiak közt akár a jégkorszak óta tízezer évet is átvészelő, él a Balaton-felvidéken. Az élővilág... több»

A természet körforgása
#5393

dokumentum

Csodálatos utazás a természet pusztaságába, melyben feltárjuk a mérföldköveket bolygónk leglenyűgözőbb állatainak életében, születésüktől kezdve a társ megkereséséig, a... több»

Hazudj nekem!
#5394

dráma

Amikor Bonnie Lee Bakley találkozott Robert Blake filmsztárral, nem sejtették, hogy kapcsolatuk évek múlva tragikus főcímként köszön vissza az újságokban. több»

#5395

családi

A játékban egy híresebb személy és két szélhámos áll szemben négy hírességgel. A cél az, hogy a négy celebet megpróbálják rávenni, hogy a szélhámosokra szavazzanak. több»

A New York Post címlapján
#5396

krimi

Egy ismert üzletembert elrabolnak egy vendéglő parkolójából, és több millió dolláros váltságdíjat követelnek érte. A rendőrség versenyt fut az idővel, hogy élve megtalálja... több»

Ölnék érted
#5397

dráma | krimi

A festői Floridában a Pedroza család élete látszólag maga az Amerikai Álom. A felszín alatt azonban teljes a zűrzavar - és hamarosan bekövetkezik a tragédia. több»

#5398

75 P-Valley  (2020)

(3) (2)

dráma | krimi

A sorozat a Dirty Delta sztriptíztáncosainak mindennapi életét követi nyomon. több»

Néhány részbe beletelt, míg megjelent valami, amit sztorinak lehet nevezni, de megérte türelmesen várni. Egyedi, nagyon színes és szórakoztató élmény. Tudom ajánlani.
Otthon idegenben
#5399

dokumentum

A sorozat olyan Magyarországon élő külföldieket mutat be, akik hosszú távra rendezkedtek be nálunk, de itt lakva is számukra autentikus otthont és gasztronómiát teremtenek. Svédek,... több»

#5400

kaland

Padma Lakshmi keresztülszeli egész Amerikát, hogy megismerje a különféle népcsoportok gazdag és változatos étkezési kultúráját, és felkeresse azokat az embereket, akik a legnagyobb... több»