Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5401

80 Curon titkai  (2020)

(5) (1)

fantasy | misztikus | thriller

Netflix

Anna visszatér a szülőfalujába, Curonba, és magával viszi kamaszkorú ikreit, Maurot és Dariat is. Miután a nő eltűnik, az ikrek felfedezik a látszólag nyugodt kisváros titkait.... több»

Zseniálisan felépített sorozat. Egy rejtelmes alapsztorit speciális hanghatásokkal, démoni lényekkel, félelmet keltő gyertyákkal és egyéb szimbólumokkal turbóztak fel, minden van benne, ami a hideglelős rettegéshez kellhet. A rendezők magasra tették a lécet, nehéz lesz megugrani.
#5402

59 Be Our Chef  (2020)

Disney+

Egy főzőverseny, amely kihívást kínál öt ételkedvelő családnak, hogy olyan ízletes ételeket készítsenek, amelyeket a Disney varázsa inspirált. Minden epizódban két család száll... több»

Rendező: Adam Vetri

Szereplők: Angela Kinsey

Az eszkimók megváltozott világa
#5403

dokumentum

Az iglut tartják az egyik legrégibb emberi lakhelynek – egy egyszerű és elegáns dizájn, amit egy hozzáértő inuit pár óra alatt megépít. Ám az iglu hamarosan örökre elveszik. A... több»

Minőségét megőrzi: ehető történelem
#5404

történelmi

Le tudja gyűrni Josh és Smokey a világ legrégebbi gabonapelyhét? Aztán próbát tesznek egy vietnámi ételcsomaggal. Lehetséges, hogy ehető még a benne található 40 éves hús? Majd... több»

Szereplők: Josh Macuga, Gary Mitchell

Székelyföldi legendárium
#5405

animáció

Székely balladák, mondák elevenednek meg ebben a rajzfilmsorozatban. több»

#5406

dokumentum

Les Stroud operatőr és túlélő egy kalandos utazásra invitálja a nézőket a kodiak vadonjaiba. Felfedezi a nagy barnamedve szokásait és túlélési stratégiáját. több»

Rendező: Justin Kelly

Brit tini mamik
#5407

Megan félreteszi a büszkeségét: Dylannel és annak új barátnőjével tölti a napot. Sassi és Darren szakítanak. Amber esküvőzik, de nem ő lesz a menyasszony. Shannon megkapja a... több»

#5408

horror | vígjáték

Netflix

Rio de Janeirót káosz és reménytelenség uralja, a várost elözönlötték az élőhalottak hordái. A túlélők az Olimpo, The House of the Gods nevű valóságshow stódiójában találnak... több»

Na, ez valójában az a fajta irónia, amit alapból imádok. Nagyon ötletes és gyakorlatilag nézeti magát a széria. Aki szereti azokat a komolyabb témákat, amik egy kicsit elrugaszkodottabbak, annak tuti, hogy bejön majd a Reality Z.
Gary Busey: Pet Judge
#5409

vígjáték

Olykor a házikedvencek világában is történnek jogsértések. Szerencse, hogy valaki kemény kézzel, megingathatatlanul kezeli a legkissebb jogi igazságtalanságokat is. több»

#5410

87 Lenox Hill  (2020)

dokumentum

Netflix

A New York City-i Lenox Hill kórház négy orvosa – két agysebész, egy mentőorvos és egy szülész-nőgyógyász rezidens – enged betekintést az orvosok munkájába, bemutatva a... több»

#5411

89 Szeretettel, Victor  (2020)

(7) (2)

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+

Viktor, a Creekwood Középiskola diákja homoszexuális, és a megfelelő alkalomra vár, hogy megoszthassa családjával és barátaival féltve őrzött titkát. Amikor beleszeret egy... több»

A főszerepben egy meleg fiú, aki sem önmagának sem környezetének nem meri beismerni, hogy homoszexuális. A vonal nincs túlerőltetve, a színészek helyesek és tehetségesek.
#5412

dráma | krimi

HBO Max

A Legyen Ön is milliomos! 2001. szeptember 9-10-i műsorát Anglia milliói nézték feszült figyelemmel, s ritka pillanat szemtanúi lehettek, Charles Ingram megnyerte a játék fődíját. Az... több»

Nehéz eldönteni, hogy egy hihetetlen csalás vagy a kudarcot vallott igazságszolgáltatás története-e a sorozat, mindenesetre remekül, az érem mindkét oldalát bemutatva, de azért egy kis sejtelmességet sugallva dolgozza fel a történteket. A maga komótos tempójával remekül hozza az... több»
#5413

75 Central Park  (2020)

(2)

animáció | musical | vígjáték

Apple TV+

Animációs zenés sorozat, ami elmeséli, hogy egy gondnokokból álló család, melynek tagjai a Central Parkban élnek és dolgoznak, hogyan menti meg a parkot és tulajdonképpen a világot. több»

Egyelőre csak az első néhány részt láttam, de nagyon tetszett. Alig várom, hogy folytassam.
Mennyire tesz függővé a fájdalomcsillapító?
#5414

dokumentum

Dr. Michael Mosley elmerül a receptköteles fájdalomcsillapítók szedési szokásaiban. Amerikában ez járványos méreteket ölt, és most új bizonyítékok aggodalomra adnak okot Angliával... több»

The Butcher: Hentesek harca
#5415

Négy hentesmester érkezik éles késsel és egyedülálló tudással ebbe az újszerű és izgalmas húsvágó-versenybe. több»

Ember kontra állat
#5416

dokumentum

A nagy fehércápa támadókedvéről és fizikai erejéről mindenki hallott már – mégis egész más ezeket az erényeket testközelből, a saját kárunkra megtapasztalni… több»

#5417

vígjáték

Kirby Jenner, akit a legtöbben eddig az Instagramról ismerhettek csupán, most a kamerák elé lép, hogy megmutassa élete mindennapjait. több»

#5418

86 Tönkretehetlek  (2020)

(5)

dráma

HBO Max

A szexualitásban az önkéntességet és a kiszolgáltatottságot gyakran nagyon vékony mezsgye választja el egymástól. Arabella, a fényes karrierről álmodozó fiatal író a saját... több»

Érdekesnek tűnik, bár van egy olyan érzésem, hogy csak felvezetni próbál valamit, ami majd a további évadokban bontakozik ki igazán. A karakterábrázolás zseniális, már az első epizódoktól nagyon jól átgondolták, hogyan lesz Arabella valakiből egy egész más személy. Mondjuk... több»
Otthon
#5419

62 Otthon  (2020)

dráma | vígjáték

HBO Max

A COVID-19-világjárvány milliók életére van hatással, a kijárási korlátozások megváltoztatták a napi rutint, munkahelyi és magánéleti folyamatokba szóltak bele. Öt spanyol... több»

#5420

dokumentum | életrajzi | történelmi

Amerika történelmének egyik legkülönösebb fejezetében a szerény körülmények között felnőtt Ulysses S. Grant a polgárháború egyik legvéresebb csatájának győztes tábornokává... több»