Sorozatok

Új sorozat adatlapok

The Butcher: Hentesek harca
#5421

Négy hentesmester érkezik éles késsel és egyedülálló tudással ebbe az újszerű és izgalmas húsvágó-versenybe. több»

Ember kontra állat
#5422

dokumentum

A nagy fehércápa támadókedvéről és fizikai erejéről mindenki hallott már – mégis egész más ezeket az erényeket testközelből, a saját kárunkra megtapasztalni… több»

#5423

vígjáték

Kirby Jenner, akit a legtöbben eddig az Instagramról ismerhettek csupán, most a kamerák elé lép, hogy megmutassa élete mindennapjait. több»

#5424

86 Tönkretehetlek  (2020)

(5)

dráma

HBO Max

A szexualitásban az önkéntességet és a kiszolgáltatottságot gyakran nagyon vékony mezsgye választja el egymástól. Arabella, a fényes karrierről álmodozó fiatal író a saját... több»

Érdekesnek tűnik, bár van egy olyan érzésem, hogy csak felvezetni próbál valamit, ami majd a további évadokban bontakozik ki igazán. A karakterábrázolás zseniális, már az első epizódoktól nagyon jól átgondolták, hogyan lesz Arabella valakiből egy egész más személy. Mondjuk... több»
Otthon
#5425

62 Otthon  (2020)

dráma | vígjáték

HBO Max

A COVID-19-világjárvány milliók életére van hatással, a kijárási korlátozások megváltoztatták a napi rutint, munkahelyi és magánéleti folyamatokba szóltak bele. Öt spanyol... több»

#5426

dokumentum | életrajzi | történelmi

Amerika történelmének egyik legkülönösebb fejezetében a szerény körülmények között felnőtt Ulysses S. Grant a polgárháború egyik legvéresebb csatájának győztes tábornokává... több»

#5427

dráma

A Pulitzer-díjas amerikai írónő, Annie Proulx bestselleréből készült sorozat egy száműzöttekből és álmodozókból álló telepes csoport drámai története. Hőseink a múltjuk... több»

#5428

81 Zenimation  (2020)

animáció | rövidfilm

Rövidfilmekből álló animációs hangzásvilág-élmény, amely a Walt Disney Animation Studios vizuális és hangművészei előtt tiszteleg. több»

#5429

akció | animáció | kaland | sci-fi

A „Marvel Future Avengers” egy japán anime stílusú televíziós sorozat, amelyet a Marvel Comics ihletett. A történet középpontjában három fiatal szuperhős, Makoto, Adi és Chloé... több»

Bolygónk – Európa és azon túl
#5430

dokumentum

A gondolatébresztő dokumentumfilm-sorozat bemutatja a természet változatosságát, benne a növényvilágot, az állatvilágot és az éghajlatokat. több»

#5431

62 Eullenia  (2018)

thriller

Egy sikeres üzletember Thaiföldre érkezve arra használja a vagyonát, hogy kiélje titkos és sötét vágyait. több»

#5432

53 Penance  (2020)

thriller

A Douglas család elveszíti a fiát. Az anya és lánya egyaránt egy, a gyász feldolgozására létrejött csoportban megismert fiatalember karjaiban keres vigasztalást, ami nem várt... több»

#5433

72 The Split  (2018)

dráma

A Defoe nővérek mind a családi ügyvédi irodában dolgoznak válóperes ügyvédként. A családi egységet azonban igencsak felkavarja, amikor az egyik Defoe lány, Hannah úgy dönt, inkább... több»

Bagoly-bolyongás
#5434

dokumentum

A gyöngybagolynak új élőhelyet kell keresnie. Utazása során megtudhatjuk, hogyan élnek a baglyok, és hogy mit jelentenek az emberek számára. több»

Túlélésre kódolva
#5435

Andy megpróbál életben maradni Hawaii távoli trópusi dzsungelében. Az, hogy elektromos felszerelése működjön ebben a környezetben, igazán próbára teszi hekkelési képességeit. több»

Szereplők: Andrew Quitmeyer

„...csak túl akartuk élni...”
#5436

dokumentum

Olofsson Placid 1933-ban lépett be a Szent Benedek Rendjébe, hat évvel később szentelték pappá. 1946-ban a Gulagra internálták koholt vádak alapján, ahol tíz évet töltött. Itt... több»

Rendező: Téglássy Ferenc

Nemzeti Park lehetne...
#5437

dokumentum

Várromok a Balaton-felvidék bazalthegyein. Ezernyi lény – bogár, virág, utóbbiak közt akár a jégkorszak óta tízezer évet is átvészelő, él a Balaton-felvidéken. Az élővilág... több»

A természet körforgása
#5438

dokumentum

Csodálatos utazás a természet pusztaságába, melyben feltárjuk a mérföldköveket bolygónk leglenyűgözőbb állatainak életében, születésüktől kezdve a társ megkereséséig, a... több»

Hazudj nekem!
#5439

dráma

Amikor Bonnie Lee Bakley találkozott Robert Blake filmsztárral, nem sejtették, hogy kapcsolatuk évek múlva tragikus főcímként köszön vissza az újságokban. több»

#5440

családi

A játékban egy híresebb személy és két szélhámos áll szemben négy hírességgel. A cél az, hogy a négy celebet megpróbálják rávenni, hogy a szélhámosokra szavazzanak. több»