Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Akváriumi élet
#6021

dokumentum

Az akváriumok fontos szerepet játszanak a tengeri élet megőrzésében az egész világon. Ezúttal a Georgia Aquarium izgalmas hétköznapjaival ismerkedhetünk meg közelebbről. több»

Rendező: Sanet Olivier

Szereplők: Vuli Mthethwa

Európa utolsó harcos királyai
#6022

dokumentum

1000 éve egy viking, egy normann és egy szász vezér küzdött a dicsőségért és egy kis szigetország koronájáért. Egy éven belül ketten meghaltak, s a harmadik lett a győztes. több»

Sütizseni
#6023

68 Sütizseni  (2011)

valóságshow

Ron Ben-Israel – a sütemények zsenije – keresi birodalmának következő mesterét. A versenyben 3 forduló vár a szakácsokra különböző tematika alapján. Meghatározott... több»

Angry Birds Stella
#6024

animáció

A sorozat az Angry Birds Stella című játék alapján készült. A történet Stella és barátai – Luca, Willow, Poppy és Dhalia – kalandjait követi nyomon. A csapatnak gyakran... több»

A hormonok fantasztikus világa
#6025

dokumentum

Növekedéstől az érzésekig a hormonok fontos részét képezik annak, ami emberré tesz minket. Az orvoslás történetének szép és szörnyű esetei. több»

Veszélyes Ausztrália
#6026

dokumentum

Disney+

Jack Randall zoológus rajong a vad tájakért és vadállatokért, így Ausztráliánál jobb helyet ki se lehetne találni számára. A látványos sorozatban tarts vele a déli kontinensre,... több»

Szereplők: Jack Randall, Jack Randall

Az új élet ígérete
#6027

családi | dráma

Az 1920-as évek elején egy szicíliai kis faluban él Carmela Carrizzo a férjével és öt gyermekével, a báró szolgálatában. Vincenzo Spanó, a munkafelügyelő meggyilkolja a nő... több»

#6028

animáció

Netflix

Itt az ideje, hogy megtudjuk, milyen is az ízük a sárkányoknak. Queen Zaza és legénysége a legjobb sárkányvadászok az égbolton, akik azon vannak, hogy felhajtsák a legjobb sárkányhúst. több»

A Baltikum vadvilága
#6029

dokumentum

A kétrészes film első epizódjában a Baltikum egy részét, Lettország és Észtország part menti vidékeit ismerhetjük meg. A Balti-tenger közelsége, az éghajlat és a... több»

Vadállat a családomban
#6030

dokumentum

A háromrészes sorozat három olyan vadállat – egy jegesmedve, egy papagáj és egy orángután – történetét mutatja be, melyek úgy élik az életüket, hogy emberek gondoskodnak... több»

#6031

A pörgős sorozat lenyűgöző utazásra viszi a nézőt Amerika-szerte. Tényekben dús terepkalauz ez Amerikai hátsó udvarainak vad, furcsa és elképesztő állataihoz. több»

Megsemmisítés – az európai zsidók kiirtása
#6032

dokumentum

E sorozat a holokauszt gyökereit vizsgálja, és megpróbál választ adni arra, hogyan gondoltak ki és hajtottak végre egy ilyen bűntényt először Németországban, majd Európa-szerte. több»

Marketa a piacon
#6033

dokumentum

Sok piacot bejártunk, beszéltünk termelőkkel és kofákkal, és mindenhol kincsekre találtunk. A beszerzett alapanyagokból pedig a TV Paprika konyhájában Marketa Hrubesova minden... több»

#6034

animáció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

A fiatal kalandorok, Waldo és Wenda kiváló problémamegoldó képességükkel és a nemzetközi varázslótársaságok segítségével próbálják megakadályozni, hogy riválisuk, Odlulu... több»

Álomesküvők - A kulisszák mögött
#6035

valóságshow

Az Álomesküvők című sorozatban a hírességek esküvőit megtervező David Tutera és álomcsapata szabad kezet kap a menyasszonyoktól a nagy nap lebonyolítására. A kulisszatitkokat... több»

Csoda születik (A természet csodái - Különleges állatkölykök)
#6036

dokumentum

Csatlakozzon Martin Hughes-Games zoológushoz, aki a világ legkülönbözőbb pontjain található állatkertekbe és tenyésztési központokba kalauzolja el Önt! Ezeken a helyeken lelkes... több»

Szereplők: Martin Hughes-Games

#6037

thriller

Egy külvárosban élő család minden titkára fény derül, amikor váratlanul egy ismeretlen bukkan fel az életükben.

Legendavadász
#6038

dokumentum

A biológus és felfedező Pat Spain ezúttal a laboratóriumán kívül keresi a kihívásokat. Olyan történelmi rejtélyek, misztikus események magyarázatát, megoldását keresi, amelyek... több»

Alaszka – Négy kerékkel(Alaszka mellékúti harcosai)
#6039

Az Alaszka - Négy kerékkel a jégen öt csapatot követ végig az Alaszkába vezető kegyetlen és fárasztó úton, a Csendes-óceántól az Északi-Jeges-tengerig. Ez egy intenzív expedíció... több»

Indonézia vad szigetvilága
#6040

dokumentum

Indonézia szigetvilága maga a Paradicsom, terebélyes virágokkal és korallkertekkel, sárkányokkal, tigrisekkel, óriásmajmokkal és színpompás madarakkal. A világ összes fajának 15... több»

Rendező: Nadine Tayar

Szereplők: Paul McGann