Sorozatok

Új sorozat adatlapok

A világ összes illata
#6421

dokumentum

A rózsa a költők hódolattal övezett virága, ősidők óta jelen van az emberiség életében. A kecsesség és a nőiesség szimbóluma, egyaránt szolgált római istennők és keleti... több»

Rendező: Alexis De Favitski

#6422

94 Mrs. America  (2020)

(4)

dráma

HBO Max | Disney+

A drámasorozat az 1970-es évek amerikai valóságát tárja a nézők elé. Olyan társadalmi összecsapást állít középpontba, mely során az egyenlő jogokért küzdő feminista... több»

Társadalmi vitákat úgy bemutatni, hogy a legavatatlanabb néző is megértsen belőle valamit, mellette pedig a filmélmény se vesszen el, kevesen tudnak. A Mrs. America rendezőinek sikerült olyan sorozatot tető alá hozniuk, ami valóban ontja az információkat, mégis élvezhető, szóval... több»
#6424

60 Követők  (2020)

dráma

Netflix

A világ minden tájáról robotok csatlakoznak egy közösségi hálózathoz, hogy szabadidejüket a kapcsolatuknak áldozzák. több»

Rendező: Mika Ninagawa

Szereplők: Miki Nakatani, Elaiza Ikeda

#6425

74 Devs  (2020)

(5)

dráma | sci-fi | thriller

HBO Max | Disney+

Egy computer mérnök titokban nyomozást kezd a munkahelyének egyik rejtélyes részlege után, ugyanis azt gyanítja, hogy a cégnek köze lehet barátja eltűnéséhez.  több»

Furcsa, feszült, erőteljes, helyenként mégis nagyon művészi és allegórikus, vagyis nem fog mindenkinek tetszetni, és nem is lehet rögötn rácsúszni. Nem szabad egyszerre nézni, mert nagyon tele lesz tőle az ember feje, de egyébként egy kiváló sorozat.
Veszélyes Alaszka
#6426

dokumentum

Szinte nincsen olyan ember, aki ne vágyna a legendás és vadregényes Alaszkába. Pedig ez a vidék távol áll a barátságostól: időjárása mostoha, útjai télen járhatatlanok, az erdő... több»

Óriáshalak nyomában
#6427

dokumentum

Pályafutása során Andy Coetzee már számtalan különleges, ritkán emberi szem elé kerülő halat kirántott a vízből, a nílusi sügér azonban eddig nem szerepelt a sikerlistáján. több»

Halálos hármas
#6428

dokumentum

Melyek az állatvilág leggyorsabb ragadozói? És a legkisebbek? És azok, amelyek a saját testméretükhöz képest a legnagyobb prédákat képesek elejteni? A Nat Geo Wild látványos... több»

Al világa
#6429

dokumentum

Jim al-Khalili professzor optimistán tekint a mesterséges intelligencia fejlődése elé. több»

Halimádók konyhája
#6430

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

A halhús finom, egészséges és pillanatok alatt elkészíthető, még azoknak is, aki nem túl jártassak a gasztronómiában. Nem hiszi? Akkor feltétlenül kukkantson be Ön is a Halimádók... több»

Pergető Akadémia
#6431

sportfilm

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Pergető Akadémia című sorozatunk legújabb részét a Retyezát gazdag folyóinál forgattuk le. Horgászaink két horgászati stílust próbáltak ki, és mint oly sokszor, most is a... több»

Farkasok és harcosok
#6432

dokumentum

Matt és Lorin menhelyet épített a megmentett farkasoknak, ahol harcokban részt vett veteránok dolgoznak. Matt és a csapat megmenti Sadirát, a szürke farkast. több»

Panorámás medencék
#6433

dokumentum

A Karib-térségtől a Svájci Alpokig merüljünk el a világ leghihetetlenebb vizes helyein, köztük titkos medencékben, hihetetlen vízi attrakciókban és lenyűgöző panorámákban!   több»

Rendező: Russ Ward

#6434

dráma | horror | sci-fi

Netflix

Egy visszavonult pár, akik egy titkos szörnyvadász ügynökségnek dolgoznak, sötét titkokat és igazságokat derít ki munkaadójukról, miután mágiaérzékeny gyermekeik felébresztenek... több»

Az egyik, ha nem a legrosszabb Netflix sorozat, amit valaha láttam, és részről részre csak rosszabb lett. Kerüljétek el messziről!
Az erdők megmentése
#6435

dokumentum

Az erdő. 350 millió éve szerves részét képezi a földi életnek. A bolygó élővilágának 80 százaléka erdőkben él, de nélkülük az emberi faj sem maradhatna fent. Mégis napról... több»

Rendező: Luc Marescot

#6436

dráma | fantasy | horror | thriller

Netflix

A kultikus és méltán népszerű képregény feldolgozása, amelyben három testvér életét láthatjuk, akik apjuk halála után elfoglalják a családi örökségből kapott új otthonukat. A... több»

Ha akarunk valami jót, valami különlegeset, akkor azt mindenképpen a NETFLIX háza táján keressük! A Locke & Key – Kulcs a zárját című természetfeletti sorozat nem csak a történetével hívja fel magára a figyelmet. A sorozat a horrorkirály, Joe Hill népszerű, azonos című... több»
A királynő szigetei
#6437

dokumentum

A Shetland-szigetek Nagy-Britannia legészakibb területe, 23 ezer lakosuk 16 szigeten oszlik el. Kopár sziklái a világ legöregebb sziklaformációi közé tartoznak. Három tenger folyik itt... több»

#6438

dokumentum | krimi | sportfilm

Netflix

A sorozat arra keresi a választ, mi vezethetett az egykori NFL szupersztár, Aaron Hernandez halálához.

Rendező: Geno McDermott

Szereplők: Jamaal Lewis

Szomorú és tragikus történet egy emberről, aki sok, apró lépésen keresztül jutott el oda, ahova, és ezért annyi mindent lehet hibáztatni. Elsősorban természetesen őt, de épp ez az érdekes ebben a minisorozatban, hogy számtalan, nyílt vitára tökéletesen alkalmas kérdést vet... több»
#6439

75 Mythic Quest  (2020)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Fergeteges sorozat egy videojáték fejlesztő csapatról, akik szeretik feszegetni a határokat. több»

Szórakozató és jól összerakták. Nem olyan jó, mint néhány ikonikus sorozat, de elég ahhoz, hogy az ember egy jót nevessen rajta.
MTv Top 10 Katy Perry
#6440

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy, kik kerülnek az MTV Pop listájára, akkor tarts velünk! több»