Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#6481

akció | animáció | fantasy | kaland | musical

Netflix

Egy poszt-apokaliptikus világban élő lánynak gyorsan bele kell tanulnia a túlélésbe, miután egy mutáns támadást követően a felszínre jut, messze földalatti otthona biztonságától. több»

Nos ennek a sorozatnak nem én vagyok a célközönsége, az már biztos. A jó értékeléseknek köszönhetően azt gondoltam, bepróbálom, de minden porcikám tiltakozott ellene, ezért hamar kaszáltam is a szériát. A posztapokaliptikus világ még jó alap lehetett volna, de sem a képi... több»
#6482

akció | vígjáték

Netflix

Noah-nak, a 11 éves, szociális fóbiával küszködő srácnak meg kell birkóznia a középiskola jelentette kihívásokkal. Ebben lel érzelmi támogatásra egy életvidám ölebben, Haverben.  több»

#6483

78 Ez a divat  (2020)

valóságshow

Netflix

A divat nagymesterei, Tan France és Alexa Chung vetélkedősorozatban keresik a legkreatívabb alkotót, aki képes olyan ruhadarabot tervezni, ami bárkin jót mutat. A verseny első helyezettje... több»

#6484

animáció | romantikus | vígjáték

Két tudós arra keresi a választ, vajon bizonyítható-e tudományos úton a szerelem. A választ a szívükben találják meg. több»

#6485

animáció | dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

A Seton Akadémia lényegében egy olyan intézmény, amelynek tanulóiban sokkal több állati, mint emberi van. Mazama Jin azonban gyűlöli a társait, mivel az osztályában ő az egyedüli... több»

Rendező: Hiroshi Ikehata

#6486

dráma | romantikus | sci-fi

Netflix

Egy afáziában szenvedő nő betegsége miatt képtelen szociális életet élni, ezért elképesztő döntésre szánja el magát. több»

Egy érdekes romantikus (krimi) film. Egy magányos lány, aki a sors fintora folytán megismerkedik a kor egyik legnagyobb találmányával, egy holografikus mesterséges intelligenciával. Ez még önmagában nem is olyan nagy dolog, de beleszeret. És kezdetét veszi a macska-egér játék.
#6487

dráma | fantasy | horror | thriller

Max

A Londoni rémtörténetek után a sorozat Los Angelesben folytatódik, ahol 1938-ban kegyetlen gyilkosság történik. A nyomozás során felgöngyölítik az angyalok városának misztikus... több»

A Londoni rémtörténetek egyik nagy kedvencem, így azonnal belelkesedtem, amikor megláttam a sorozat címét. Titkon reméltem, hogy hozza a Londoni rémtörténetek színvonalát, és nem csalódtam. Függetlenül attól, hogy egy másik korban, másik miliőben játszódik az egy évadot... több»
Tigrisháborúk
#6488

dokumentum

A közép-indiai Bandhavgarh Tigrisrezervátum területe évszázadokon át véres emberi drámák és hierarchiaharcok színhelye volt – ma a letűnt civilizációk romjai közt egy másik faj... több»

Pontygeneráció
#6489

sportfilm

A fluocarbonos merev szerelékek napjaink egyik leghasználtabb pontyos szerelékei Romániában. Mindamellett, hogy bedobáskor nagyon nehezen bogozódik össze, ha helyen használjuk, fontos... több»

#6490

77 Sanditon  (2019)

(2)

dráma

Charlotte Heywood, egy lelkes és lobbanékony nő vidékről Sanditonba költözik, egy halászfaluba, amely próbálja újraértelmezni magát mint tengeri turistaparadicsom. Vajon rátalál a... több»

#6491

dokumentum

Netflix

Miután a nap nyugovóra tér, a sötétség leple alatt tovább zajlik az élet. A technológiának köszönhetően most közelebbről is megnézhetjük, mi történik az állatvilágban, míg mi... több»

Nigel Marven − Vad Kína
#6492

dokumentum

Közel tízmillió négyzetkilométeres terjedelmével Kína a világ negyedik legnagyobb országa, és az egyik legváltozatosabb. A kínai tájak közt füves sztyeppék váltakoznak... több»

Heti helyzet
#6493

sportfilm

TV-ben (Sport1, csütörtök 01:33)

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik az immár 15 éve működő Heti helyzet című műsor a Sport TV-n. Mostantól minden héten lesz egy kiemelt hír, amit a... több»

Europálya
#6494

NA Europálya  (2020)

sportfilm

A Sport Tv nemzetközi futballmagazinja. több»

MTv Top 10 Ed Sheeran
#6496

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy, kik kerülnek az MTV Pop, Rock, R’N’B, Electro, Ikonok, Legjobb hangok Top 10 listáira, akkor tarts velünk! több»

Öltések az időben
#6497

dokumentum | életrajzi | történelmi

A történelmi szabók, Ninya Mikhalija, Harrier Waterhouse és Hannah Marples gyakornok rekonstruálnak egy sor korabeli öltözetet csak korabeli technikákkal. A műsorvezető Amber Butchart... több»

La Liga – Eredmények
#6498

sportfilm

A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019/2020-as mérkőzéseinek eredményei. több»

Percy és a tigris mesék
#6499

animáció

Képzeld el, milyen lenne egy képzeletbeli világ, amelynek a részese lehetsz, és amelyben a barátaid is veled lehetnek. Csodálatos lenne, nem igaz? Percy és három barátja, Sissabelle,... több»

A lenyűgöző Kína
#6500

dokumentum

Káprázatos tájakon át egy extrém kalandozás veszi kezdetét Kínában, mellyel a hatalmas ország egy új oldalát ismerheti meg a néző. több»