Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#6861

fantasy

Apple TV+

Amikor egy szellem szálja meg a környék könyvesboltját, szabadjára engedve a könyvek szereplőit, négy tini összefog, hogy véget vessenek az ámokfutásnak. több»

#6862

58 H  (2019)

(2)

dráma

Netflix

A valós eseményeken alapuló filmben egy fiatal nő, Helena történetét ismerhetjük meg, hogy a 60-as években felvirágoztatta a kokainbizniszt Barcelonában. több»

Meglepően jól eltalált és összerakott sorozat a hatvanas évek alvilágáról: megvan benne a hangulat, a temperamentum, a zenék, a jelenetek, a látvány és a jelmetek, úgyhogy nagyon könnyű utazni vele.
#6863

72 Helló Nindzsa!  (2019)

(3)

animáció | családi | kaland

Netflix

Ha Wesley összeteszi a kezeit, meghajol a türkörképe előtt, és azt mondja, "Hello, Ninja", azonnal egy varázslatos Ninja világban találja magát.     több»

Nagyon kicsi gyerekeknek való, de szerintem nekik nagyon. Szép, aranyos, eseménydús, és közben egy csomó mindent lehet tanulni belőle.
#6864

67 Helpsters  (2019)

(2)

családi | rövidfilm | zenés

Apple TV+

Cody és csapata imád problémákat megoldani, így talán neked is hatalmas segítséget tudnak majd nyújtani. több»

Szerintem minden gyereknek hasznos megnézni, csak ajánlani tudom.
#6865

dráma | musical | vígjáték | zenés

Netflix

A legendás Dolly Parton zenéje által ihletett sorozat nyolc egymástól eltérő történetet dolgoz fel, melyek olyan központi témák köré épülnek, mint a szeretet, a család vagy épp a... több»

#6866

A Johnstonok az amerikai álmot kergetik. Trent papának és Amber mamának öt 16 év alatti gyermeke van, mindannyian törpe termettel élnek. több»

Óz varázslatos földje (Filmek a nagyvilágból - Ausztrália vadregényes állatvilága)
#6867

dokumentum

Feltárjuk, amit Ausztrália kínál: színekkel, tánccal, akrobatikával, zenével, párzással és gyerekneveléssel - mind olyan állatok által, amik igazán varázslatossá teszik... több»

Rendező: Tosca Looby

Szereplők: Barry Humphries

Tűzben edzett: katonák akcióban
#6868

A különleges, ötrészes versenyben az amerikai haderő négy haderőnemének legjobb kovácsai képviselik bajtársaikat. Az első kör a szárazföldi erőké: négy katona készíti el a... több»

Hiperevolúció: A robotok felemelkedése
#6869

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Egy evolúciókutató és egy elektromérnök közösen vizsgálja a robotokkal való kapcsolatunkat és kiderül, hogy öntudatra ébredhetnek-e. több»

Tudományos
#6870

dokumentum

Keressük a tökéletes hópelyhet, építünk egy hóerődöt és kiderül, hogyan lesz a jégből műalkotás. több»

A Griff, a Dámvad és a Varjú
#6871

dokumentum

A sorozat "Gróf Bánffy Miklós, Kós Károly és Báró Kemény János, 3 nagyformátumú polihisztor életét és munkásságát mutatja be. Művészek, politikusok, de mindenek előtt alkotó,... több»

Rendező: Oláh Kata

#6872

vígjáték

Netflix

Egy apa hatalmas nehézségekkel találja szembe magát, amikor karácsony idején meg kell birkóznia családja szeszélyeivel. több»

#6873

akció | dráma | romantikus | thriller

Netflix

Négy, nagyon eltérő jellemű és vérmérsékletű rendőr összefog, hogy felszámolják a kábítószer kereskedelmet a 70-es évekbeli Spanyolországban. 

#6874

80 Testvérviszály  (2019)

(1) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy szorgalmasan dolgozó ügyvéd rájön, hogy az eltűntnek hitt bátyja évek óta börtönben van és egy növekvő befolyású bűnözői csoport vezetője. több»

Meglepően nagyszerű sorozat. Semmit se vártam tőle, mégis sokat kaptam. Izgalmas, fordulatos történet, bemutatva a brazil alvilág kőkemény mindennapjait rácson kívül és belül. Hollywoodi túltolások és nyálcsorgás nélkül.
#6875

81 Monzón  (2019)

dráma | életrajzi | krimi | sportfilm | történelmi

Netflix

Carlos Monzón, argentin ökölvívó karrierjének és életének története. több»

Dr. Dee: az alaszkai állatorvos
#6876

dokumentum

Vadonatúj sorozatunkban, a “Dr. Dee: az alaszkai állatorvos”-ban Dee Thornell számára nem létezik lehetetlen, és nem számít neki, hogy a páciens egy husky vagy épp egy rénszarvas.... több»

Texasi vadőrök
#6877

dokumentum | western

Texas hatalmas állam, ezért sokrétűbb a texasi vadőrök munkája is, akiknek feladata, hogy óvják Texas természeti erőforrásait és 27 millió polgárát. Ez az elit egység több mint... több»

Varázslatos kerti tavak
#6878

Anthony Archer-Wills a kerti tavak varázslója. Egyedi, természetes tavai nagyon népszerűek az amerikai háztulajdonosok körében. Aki azt hiszi, hogy a medence egy agyonklórozott,... több»

Lenyűgöző vízparti otthonok (Csodálatos otthonok a vízen)
#6879

dokumentum

Nézzük, mi kerekedik ki abból, ha a vízimádatot képzelőerővel és innovációval kombináljuk! A sorozatunkban bemutatott lenyűgöző vízparti otthonok tulajdonosai szemkápráztató... több»

MTv Local Chart
#6880

zenés

Most csak a magyar zenék versengenek! Ezúttal ki lesz a befutó? több»