Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7601

77 Lorena  (2019)

dokumentum | krimi

Amazon Prime Video

A Lorena Bobbitt-botrányról szóló tényfeltáró dokumentumsorozat, ami új megvilágításba helyezi az annak idején hatalmas médiaérdeklődést kiváltott eseményeket.  több»

A Harmadik Birodalom építményei: Amerika háborúja
#7602

dokumentum

A Pearl Harbor-i támadással egy csapásra hadszíntérré változott a csendes-óceáni térség – és ezzel a nappal örökre megváltozott Amerika... De mi történt pontosan 1941. december... több»

Rejtélyes világunk
#7603

dokumentum

A sorozat felfedezőútra invitálja a nézőt, melynek célja a föld titkainak megismerése, az ősi építészet feltárása, rejtett sírok és letűnt civilizációk felkutatása. Rétegről... több»

#7604

61 The Twilight Zone  (2019)

(1)

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

A klasszikus tévésorozat felújított változata: horror, rejtély és misztérium.  több»

Ez egy epizodikus antológiasorozat, annak minden előnyével és sajnos hátrányával is... Az első évadban a történetek nagy része ugyan érdekes, de a színvonal roppant mód hullámzó. A témák sokszínűek, van itt: sci-fi, misztikus, komor, ugyanakkor vicces is. Nem volt, ami nagyon... több»
#7605

77 Watchmen  (2019)

(5) (5)

akció | dráma | misztikus | sci-fi

HBO Max

A sorozat egy párhuzamos univerzumba kalauzol, ahol a szuperhősöket az igazság illegális védelmezőinek tartják. Damon Lindelof a képregény gondolatiságának megőrzése mellett egy új... több»

Végignéztem, de egyáltalán nem tetszett nekem. Nem adja vissza azt a hangulatot, amit a képregényekben vagy a filmben láthatott az ember, és szokott meg, aztán nálam az első tíz percben elásta magát a sorozat, amikor a Rorschach követőkből csináltak ellenséget. Alig vártam, hogy... több»
Földünk nagy folyói
#7606

dokumentum

Az Amazonas a legek folyója: a legnagyobb vízhozamot produkálja, a legnagyobb vízgyűjtőterülettel rendelkezik, a legváltozatosabb élővilágnak ad otthont. Dél-Amerika kilenc országát... több»

Rendező: Mark Flowers

1989: Amikor a mai világ született
#7607

dokumentum

1989 – többek közt – a forradalmak és politikai földrengések éve volt. A hidegháború végét jelezve leomlott a berlini fal, Kelet-Európa addigi szocialista országai elindultak a... több»

#7608

70 Hanna  (2019)

(2) (1)

akció | dráma

Amazon Prime Video

Az azonos című mozifilm tévésorozat változata: egy fiatal lányt ex-CIA-s apja a tökéletes gyilkológéppé fejleszti.  több»

A sorozat a tizenévesek homoszexualitásával, kapcsolatokkal, válással, a tinédzserek szüzességének elvesztésével, a tinédzserek drog- és alkoholfogyasztásával és még sok mással foglalkozik, és még mindig van 3 epizód, amit végig kell szenvednem, ha túlélem az unalmat. Ami a... több»
Tig és Leo
#7609

76 Tig és Leo  (2017)

animáció | kaland | vígjáték

Leo egy kisleopárd, Tig pedig egy tigriskölyök. Jóbarátok ők ketten és csodálatos környezetben élnek a tajgán. Sokat tanulnak Mapa Pandigától, az öreg medvétől, aki mindig izgalmas... több»

#7610

akció | animáció | családi | kaland | misztikus

Netflix

Carmen Sandiego igazi mestertolvaj, aki bárhol is van, bármilyen zűrbe is keveredik, mindig feltalálja magát - és különleges képességeit jóra próbálja meg használni.  több»

Egész jól sikerült feléleszteniük egy régi rajzfilmsorozatot, úgyhogy abszolút tudom ajánlani. Egyáltalán nem gyerekes, de nagyobb gyerekek is élvezhetik.
#7611

72 Siker  (2019)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

Négy idegen összefonódó sorsát követhetjük nyomon, amint egy erőszakos esemény összehozza őket. több»

Nem rossz. Azt kaptam, mint a trailerben. Az Aranyélet közelébe azért nem ér fel, sőt. De a legalját azért hozza. Olyan Aranyélet fílingje van. Nézhető kategória, még ha kicsit odatették volna magukat... Mondanivalója azért van.
Láncra vert szerelem
#7612

dráma

Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a... több»

#7613

akció | dráma | horror | thriller

Netflix

A sorozat második évadában fokozódik a hangulat, a tét a Csoszinok megmaradása. Halál, dicsőség, kegyetlen összecsapások és az elkerülhetetlen leszámolás várja a nézőket A... több»

Egy dél-koreai kosztümös zombi sorozat, ami új szint visz a zombihorror műfajba. Szerethető és utálható karakterek, csodás tájképek, kifogástalan zene, izgalom és professzionális látvány kíséri a véres történetet, ami a kezdetektől mesélve építkezik, hogy mindennek tudjuk... több»
Élet a rácsok mögött: Börtönőrök
#7614

dokumentum

Mi kell ahhoz, hogy valaki jó börtönőr legyen? Milyen kihívásokkal, nehézségekkel, lelki-fizikai megpróbáltatásokkal kell szembenéznie annak, aki sok száz bezárt, feszült és... több»

Borbás Marcsi szakácskönyve
#7615

családi

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Borbás Marcsi aktuális vendégével hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével fogja segíteni a nézőket, hogy a gasztronómia... több»

Én kedvelem a stílusát és ahogy élvezi az életet. Vannak benne jó receptek, örülök hogy sok magyar zene csendül fel benne. Talán lehetne egy picit hosszabb.
Törzsutas a világ végén: Kína
#7616

dokumentum

Hazen Audel ezúttal a délnyugat-kínai Dulong-völgybe látogat, ahol nehéz feladat vár rá: a térség őslakóival mézet és gyógynövényeket kell gyűjtenie a közeli hegyoldalakban. A... több»

Rejtett kincsek a fészerben
#7617

dokumentum

Henry Cole és Sam Lovegrove folytatják hosszú útjukat, és igyekeznek még több elhagyott autóra bukkanni, amelyeket tulajdonosuk rozsdásodni hagyott Nagy-Britannia fészereiben. A fiúk... több»

Hungarikumokkal a világ körül
#7618

dokumentum

Tavaly Ázsiában, idén Afrikában kereste a Hungarikumokkal a világ körül stábja magyar vonatkozású kincseinket, hagyatékunkat, emlékeinket. Idősebb Wass Albert elfeledett sírját,... több»

Dakar-rali 2019
#7619

NA Dakar-rali 2019  (2019)

(1)

sportfilm

A január 6-tól 17-ig tartó 41. Dakar-rali rajt- és célvonala Peru fővárosában, Limában van. Az 5000 kilométeres távon a verseny _ a Dakar történetében először _ csak egyetlen... több»

Imádtam a Dakar-ralit, de az évek folyamán hatalmasat veszített a hírnevéből. Afrikából áttették Dél-Amerikába, majd egyre rövidebb és könnyebb útvonalakat terveztek. A nagy pénzes csapatok védelmében hozott millió szabály pedig végérvényesen tönkre tette ezt a hajdanán... több»
#7620

dráma | történelmi

Andreessen és csapata lehetséges befektetőket keres a Netscape felfutásának elősegítéséhez. A céget tőzsdére szeretnék vinni, de a sikerhez előbb tudatosítaniuk kell a világgal,... több»