Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7621

89 Peremvidék  (2016)

(7) (4)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy sikeres karriert magának tudható gyilkossági nyomozó Finnország fővárosából az orosz határ melletti kis faluba,  Lappeenrantába költözik, hogy több időt tölthessen együtt... több»

Ritkán fog meg engem annyira egy krimi, mint a Peremvidék. Nagyon jó hangulata van, a karakterek pedig elképesztően jól ki vannak találva. Egyszerűen berántja az embert, és ez persze mély nyomot is hagy benne, de az érzés, hogy ennyire otthonosan tud mozogni egy fiktív filábban,... több»
#7622

vígjáték

Arthur vesztes fickó. Munkahelyi balesetben elvesztette egyik kezét, munkanélküli lett, a házassága is romokban hever. A férfi el akarja tenni láb alól a nejét, hogy az... több»

#7623

72 The Widow  (2019)

thriller

Amazon Prime Video

Egy nő kétéségbeesetten keresi eltűnt férjét, és az útja Kongóba vezet, ahol kénytelen szembenézni azzal, hogy mi történt a férfivel, akit szeret.  több»

Sanzonpódium
#7624

zenés

Népszerű magyar és külföldi sanzonok Béres Ilona, Bencze Ilona, Lukács Sándor és Bács Ferenc előadásában. több»

Bad Chad: az őrült autómágus
#7625

Chad Hiltz a főnök és a főkonstruktőr. A Green Goblin Customs megbízható csapatával roncstelepen talált hulladékokból varázsolnak díjnyertes autócsodákat.  több»

Szereplők: Chad Hiltz

#7626

70 A spanyol hercegnő  (2019)

(3) (1)

dráma | történelmi

HBO Max

Aragóniai Katalin kisgyermekkorától az angol trón várományosaként nevelkedett, a spanyol udvar hároméves korában VII. Henrik fiának, Artúrnak ígérte a kezét. A spanyol hercegnő... több»

Imádtam az első évadot elejétől a végéig, izgalmas és lebilincseléően érdekes, remek alakításokkal.
#7627

dráma | életrajzi | misztikus | politikai | romantikus | thriller | történelmi

A Medici dinasztia Firenzében, a 15. században próbára teszi hatalmát a politikában és a művészetekben, kockáztatva ezzel ellenlábasaik halálos oppozícióját. több»

Szerintem a Medici sorozat mindhárom évada kiemelkedő alkotás, nagyon ajánlom megtekintésre, gyakorlatilag mindenkinek.
#7628

vígjáték

A feltörekvő színész és volt profi táncos húga, Brooke a helyüket keresik a világban, miután 13 éves öccsük hirtelen sztárrá válik az interneten.  több»

Galambok őrizői
#7629

játékfilm

Flavius Josephus római történetíró két foglyul ejtett zsidó asszonyt hallgat ki arról, mi történt Masada ostrománál, ahol Kr. u. 73-ban mintegy kilencszáz zsidó, katonák és civilek... több»

Ed Stafford: A végső erőpróba
#7630

Ed Stafford ezúttal a kötelekkel mesterien bánó volt tengerészgyalogos Aldo Kane-nel versenyez Borneó krokodiloktól hemzsegő mangróvemocsaraiban. több»

#7631

vígjáték

Minden, ami vendégszeretet, talk-show, humor és házimunka: Amy Sedaris lát minket vendégül az otthonában.  több»

Száguldó Layne
#7632

vígjáték

Disney+

Egy tizenkét éves fiú élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor talál egy V.I.N. névre keresztelt beszélő autót. több»

#7633

vígjáték

Négy Los Angeles-i barát keresi a karriert, a szerelmet és a szexet a legkülönfélébb módokon.  több»

#7634

animáció | családi

Netflix

Kaoru és lakótársa, Rilakkuma kalandjai, akik szeretik a semmittevéssel eltönteni az időt, mégis mindig történik velük valami.  több»

#7635

horror

Horrorantológia egy vándorcirkusz berkeiből.

Ugye, kicsit ismerős?
#7636

Töröcsik Mari egyik vendége úgy nyilatkozik a véletlen kapcsán: "Amikor megtörténik, véletlennek hívjuk, később sors-szerűségnek nevezzük." Ez a mozzanat arra utal, hogy a velünk... több»

Rendező: Maár Gyula

Szereplők: Törőcsik Mari

#7637

animáció | családi | kaland | rövidfilm | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

Cricket Green családja vidékről a nagyvárosba, Big Citybe költözik. A sorozat szórakoztató módon fedi fel a nagyváros és a vidék közti különbségeket több»

#7638

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat lehetőséget nyújt, hogy bepillanthassunk egy sorozatgyilkos agyába: Ted Bundyval készült, halálsoron felvett interjúk láthatók és hallhatók.  több»

Valami űz és hajt ezekkel a dokureality sorozatokkal szemben, úgyhogy szakítottam rá időt, és ezt is megnéztem. Másfél nap alatt átrágtam, és még most is a hatása alatt vagyok. Így ki merem mondani, hogy szerencsére nem is csalódtam. Theodore Robert "Ted" Bundy, aki 1946-ban... több»
#7639

dráma

Will Keaton FBI-ügynök kénytelen egy veszélyes áruló segítségét kérni, hogy elkapjon egy kémet.  több»

A Dal 2019
#7640

75 A Dal 2019  (2019)

(2)

zenés

Hazai eurovíziós dalválasztó show műsor. több»

Az idei felhozatal egyelőre nem tűnik valami erősnek. A műsorvezetésben örülök a változtatásnak és a zsűrinek is jót tett a frissítés.