Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7641

68 The Widow  (2019)

thriller

Amazon Prime Video

Egy nő kétéségbeesetten keresi eltűnt férjét, és az útja Kongóba vezet, ahol kénytelen szembenézni azzal, hogy mi történt a férfivel, akit szeret.  több»

Sanzonpódium
#7642

zenés

Népszerű magyar és külföldi sanzonok Béres Ilona, Bencze Ilona, Lukács Sándor és Bács Ferenc előadásában. több»

Bad Chad: az őrült autómágus
#7643

Chad Hiltz a főnök és a főkonstruktőr. A Green Goblin Customs megbízható csapatával roncstelepen talált hulladékokból varázsolnak díjnyertes autócsodákat.  több»

Szereplők: Chad Hiltz

#7644

70 A spanyol hercegnő  (2019)

(3) (1)

dráma | történelmi

HBO Max

Aragóniai Katalin kisgyermekkorától az angol trón várományosaként nevelkedett, a spanyol udvar hároméves korában VII. Henrik fiának, Artúrnak ígérte a kezét. A spanyol hercegnő... több»

Imádtam az első évadot elejétől a végéig, izgalmas és lebilincseléően érdekes, remek alakításokkal.
#7645

dráma | életrajzi | misztikus | politikai | romantikus | thriller | történelmi

A Medici dinasztia Firenzében, a 15. században próbára teszi hatalmát a politikában és a művészetekben, kockáztatva ezzel ellenlábasaik halálos oppozícióját. több»

Szerintem a Medici sorozat mindhárom évada kiemelkedő alkotás, nagyon ajánlom megtekintésre, gyakorlatilag mindenkinek.
#7646

vígjáték

A feltörekvő színész és volt profi táncos húga, Brooke a helyüket keresik a világban, miután 13 éves öccsük hirtelen sztárrá válik az interneten.  több»

Galambok őrizői
#7647

játékfilm

Flavius Josephus római történetíró két foglyul ejtett zsidó asszonyt hallgat ki arról, mi történt Masada ostrománál, ahol Kr. u. 73-ban mintegy kilencszáz zsidó, katonák és civilek... több»

Ed Stafford: A végső erőpróba
#7648

Ed Stafford ezúttal a kötelekkel mesterien bánó volt tengerészgyalogos Aldo Kane-nel versenyez Borneó krokodiloktól hemzsegő mangróvemocsaraiban. több»

#7649

vígjáték

Minden, ami vendégszeretet, talk-show, humor és házimunka: Amy Sedaris lát minket vendégül az otthonában.  több»

Száguldó Layne
#7650

vígjáték

Disney+

Egy tizenkét éves fiú élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor talál egy V.I.N. névre keresztelt beszélő autót. több»

#7651

vígjáték

Négy Los Angeles-i barát keresi a karriert, a szerelmet és a szexet a legkülönfélébb módokon.  több»

#7652

animáció | családi

Netflix

Kaoru és lakótársa, Rilakkuma kalandjai, akik szeretik a semmittevéssel eltönteni az időt, mégis mindig történik velük valami.  több»

#7653

horror

Horrorantológia egy vándorcirkusz berkeiből.

Ugye, kicsit ismerős?
#7654

Töröcsik Mari egyik vendége úgy nyilatkozik a véletlen kapcsán: "Amikor megtörténik, véletlennek hívjuk, később sors-szerűségnek nevezzük." Ez a mozzanat arra utal, hogy a velünk... több»

Rendező: Maár Gyula

Szereplők: Törőcsik Mari

#7655

animáció | családi | kaland | rövidfilm | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

Cricket Green családja vidékről a nagyvárosba, Big Citybe költözik. A sorozat szórakoztató módon fedi fel a nagyváros és a vidék közti különbségeket több»

#7656

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat lehetőséget nyújt, hogy bepillanthassunk egy sorozatgyilkos agyába: Ted Bundyval készült, halálsoron felvett interjúk láthatók és hallhatók.  több»

Valami űz és hajt ezekkel a dokureality sorozatokkal szemben, úgyhogy szakítottam rá időt, és ezt is megnéztem. Másfél nap alatt átrágtam, és még most is a hatása alatt vagyok. Így ki merem mondani, hogy szerencsére nem is csalódtam. Theodore Robert "Ted" Bundy, aki 1946-ban... több»
#7657

dráma

Will Keaton FBI-ügynök kénytelen egy veszélyes áruló segítségét kérni, hogy elkapjon egy kémet.  több»

A Dal 2019
#7658

75 A Dal 2019  (2019)

(2)

zenés

Hazai eurovíziós dalválasztó show műsor. több»

Az idei felhozatal egyelőre nem tűnik valami erősnek. A műsorvezetésben örülök a változtatásnak és a zsűrinek is jót tett a frissítés.
Első otthonunk
#7659

valóságshow

A lakáskeresés sok bosszankodással járhat – különösen egy olyan piacon, ahol erős a verseny. Noha a szülői ház alagsora vagy egy garzonlakás átmeneti megoldást kínálhat, ezek nem... több»

#7660

66 Strangers  (2018)

dráma | krimi | thriller

Jonah Mulray professzor élete egyik pillanatról a másikra omlik össze, amikor feleségét halálos autóbaleset éri Hong Kongban. Bár a nő már fél éve ott élt, a férfi annyira fél a... több»