Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Kitty Nem Cica
#8121

animáció

A Kitty nem cica egy olyan sorozat, amelyben a főszereplő fiatal lány be akarja bizonyítani, hogy ő bármire képes. Akár arra is, hogy egy cica legyen. több»

#8122

89 November 13  (2018)

dokumentum

Netflix

Dokumentum-sorozat a 2015 novemberi párizsi terrortámadásról.  több»

Sötétségben
#8123

Három idegen a teljes sötétségben teszi próbára a képességeit, amikor őskori barlangrendszerekben és több száz éve elhagyott bányákban próbál tájékozódni. több»

Car Share
#8124

75 Car Share  (2015)

vígjáték

Amikor egy üzlet új autóeladási rendszert hoz létre, John Redmond asszisztens menedzser és a promóciós Kayleigh Kitson kénytelenek naponta együtt dolgozni. De ki fognak jönni egymással?

Túszdráma a fehér házban
#8125

dráma

Az elnök lányát elrabolja egy brit zsoldos katona, aki váltságdíjat követel. Az egyetlen remény arra hogy megmeneküljön, egy lázadó haditengerészeti kommandós. több»

Teáscsésze mesék
#8126

Lizzie nénit minden nap meglátogatja valamelyik unokája az iskola után. A néni hajdanán bejárta a fél világot, és mindenhonnan hozott magával valami apró szuvenírt. Számára azonban... több»

Géniusz: Picasso
#8127

dráma

Pablo Picassót a 20. század egyik legnagyobb hatású és legtermékenyebb festőjeként tartják számon. 91 évéből 80-at alkotással töltött, s ez idő alatt a becslések szerint 50... több»

Csúcsjárművek
#8128

dokumentum

A hatrészes sorozat minden egyes epizódja hat extravagáns közlekedési eszközt mutat be annak technikai sajátosságaival együtt, és kitér e rendkívüli járművek történetére is.... több»

#8130

dráma | fantasy

Három lánytestvér története, akik anyjuk tragikus halálát követően rádöbbennek, hogy boszorkány képességekkel rendelkeznek.  több»

Hogy milyen volt az eredeti sorozat? Ötletes, egyedi, érdekes, remek színészekkel akik fantasztikusan alakították a rájuk bízott karaktereket. Egy szerethető sorozat, mely valóban szórakoztató, és a kor technikájához képest látványos volt. (És valahol talán megteremtette a... több»
#8131

animáció

HBO Max

A Villámmacskák bátor vezérük, Leon-O vezetésével elmenekülnek szülőbolygójukról, a Tanderáról, és új otthonra lelnek a Harmadik Földön. A hősies csapat Párdó, Gepárda és... több»

#8132

animáció | sci-fi | vígjáték

A sorozat egy Dallas (Dennings) nevű űrsofőrt és egy cowboy kalapot viselő robotot (Cena) követ, miközben az univerzumot átutazva keresnek a munkát. több»

#8134

akció | dráma | fantasy | kaland

Amazon Prime Video

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura trilógia... több»

Tolkien sok művében sok üres helyet hagyott, amelyet ez a sorozat szépen befoltozott. Amúgy a sorozat valóban nem teljesen hű A Gyűrűk Ura előzményeihez, A Szilmarilokhoz, de ennek az az oka, hogy a felhasználó jogokat nem vehették meg, csak A Gyűrűk Ura és A Hobbit jogait. Abból... több»
Vidékességek
#8135

dokumentum

Az ismeretterjesztő sorozat azt mutatja be, hogy az ún. kétpilléres európai agrármodell magyarországi megvalósítása során milyen gyakorlati eredmények születtek az elmúlt tíz... több»

#8136

80 Mr. Whiskey  (2019)

(3)

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

Két CIA-ügynökre hárul a világ megmentése, ám ehhez előtte egymással kellene jobban kijönniük.  több»

A zenék dobják fel a sorozatot, mert maga a story nem túl érdekfeszítő, nincs benne olyan, amit ne láttunk volna már. A szereplők játéka is csak közepes.
#8137

dráma | krimi | misztikus | romantikus | thriller

HBO Max

Három egyetemista barát próbál megküzdeni egy látszólag tökéletes város életének és teljesítménykényszerének mindennapjaival. Ám egy gyilkosság után a városban mindenki... több»

Alig vártam, hogy legyen végre időm egyben ledarálni a sorozatot, izgatottan vártam a megjelenését habár kicsit féltem milyen lesz végül. Nekem az alaptörténet nagyon tetszett még akkor is ha nagyon sok a hasonlóság az eredeti sorozattal, de hát erre számítani lehetett. Az első... több»
#8138

dokumentum

James Cameron bemutatja a science-fiction zsáner történetét, ehhez a műfaj legismertebb úttörőit hívja segítségül.  több»

#8139

akció | dráma | krimi | thriller

A késő nyolcvanas években egy kiábrándult kamasz új középiskolába kerül, ahol bérgyilkosokat tanítanak.  több»

Nem egy világmegváltó sorozat, de rá lehet függni. Az első rész feléig úgy gondoltam nem fog megfogni, aztán a 2.részre már teljesen megfogott. Az alap koncepció nagyon jó, de kicsit szedett vetett, például a Skorpió sorozatgyilkosról eléggé elfeledkeztek, az 5. rész pedig... több»
Gyerünk, Pocoyo!
#8140

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Pocoyo különböző hangszerekkel zajong, majd zenekarrá állnak össze vicces kis barátaival. több»