Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#8141

dokumentum

James Cameron bemutatja a science-fiction zsáner történetét, ehhez a műfaj legismertebb úttörőit hívja segítségül.  több»

#8142

akció | dráma | krimi | thriller

A késő nyolcvanas években egy kiábrándult kamasz új középiskolába kerül, ahol bérgyilkosokat tanítanak.  több»

Nem egy világmegváltó sorozat, de rá lehet függni. Az első rész feléig úgy gondoltam nem fog megfogni, aztán a 2.részre már teljesen megfogott. Az alap koncepció nagyon jó, de kicsit szedett vetett, például a Skorpió sorozatgyilkosról eléggé elfeledkeztek, az 5. rész pedig... több»
Gyerünk, Pocoyo!
#8143

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Pocoyo különböző hangszerekkel zajong, majd zenekarrá állnak össze vicces kis barátaival. több»

Az Alkotók
#8144

NA Az Alkotók  (2018)

dokumentum

Adott egy lerobbant ingatlan, egy külföldön élő titokzatos tulaj és egy tehetséges építész, aki a nem mindennapi megbízásnak megfelelve a legjobb szakembereket gyűjti maga köré,... több»

Válaszút vándora: Kallós Zoltán öröksége
#8145

A portréfilm Kallós Zoltánt, a néprajztudóst, népzenegyűjtőt és iskolateremtőt mutatja be. A sok élő zenével, énekkel és tánccal is tarkított filmben megszólalnak Kallós Zoltán... több»

Rendező: Dala István

Törékeny béke (Lehetetlen béke)
#8146

dokumentum

Úgy tűnt, hogy az első világháború örökre véget vet majd minden további ellenségeskedésnek. Miért követte hát csupán 20 éves békeidőszak? A sorozat utánajár, hogy mi volt az a... több»

Grandiózus tengerjárók
#8147

dokumentum

A sorozat a világ legnagyszerűbb utasszállító luxushajóit követi nyomon egzotikus úticélok után kutatva. A hat epizódban ellátogatunk néhány olyan trópusi paradicsomba, mint Francia... több»

#8148

dokumentum

Odd Nedrum festő fia és egyik volt tanítványa próbálják felderíteni a művész ihletének forrásait. több»

#8149

thriller

Az igazságügyi orvosszakértő. dr. Fred Abel asztalára két merőben különböző eset kerül. Abelt politikai felkérésre Transznisztriába küldik, hogy segítsen azonosítani két... több»

#8150

dráma

A 60-as években a francia kormányzat bátorítja a gyarmatokon lakókat, hogy hagyják ott a nyomort, de az emberek Európába költözve rájönnek, hogy az ottani élet sem olyan, mint amilyet... több»

#8151

dráma

Egy tokiói zálogházat üzemeltető férfi ügyes értékbecslő, de egyúttal a hozzá betérők problémáit is igyekszik megoldani.

#8152

animáció | dráma | rövidfilm | történelmi | vígjáték

A filmantológia a 19. század végi gyarmati Afrika 5 különböző történetét meséli el egy bajban lévő király, egy középkörú Pygmy, egy bukott üzletember, egy elveszett hordár és... több»

#8153

szatíra | vígjáték

A sorozat Krystal Gill életét mutatja be, aki minimálbérért robotoló aqua-parkos dolgozóként kezdi. A férfi egy piramisrendszer alapján működő cégben küzdi fel magát, amely... több»

#8154

74 Baki  (2018)

(1)

akció | animáció | sportfilm

Netflix

Baki rendíthetetlenül edz, hogy túlszárnyalja apja harctudását. Mindeközben Tokiót kegyetlen bűnözők szálják meg. több»

Mint harcművészeti témájú anime nem árul zsákbamacskát; semmi mással nem foglalkozik, nem húzza az időt, részről részre csak a harcból, edzésekből és motivációkból építkezik. Bemutatja az ismertebb és kevésbé ismert ázsiai és nyugati harcművészeti stílusokat, egy-egy... több»
Turbó duó
#8155

Brad DeBerti ígéretes autóversenyzőként indult, megnyerte első két nagy futamát. Egy súlyos baleset után apjával, Douggal egyedi autókat és teherautókat készítenek. több»

Autómágusok
#8156

dokumentum

Vannak gazdag emberek, akik nem elégszenek meg a jóval - nekik az kell, hogy a jó különleges, sőt különc is legyen egyben... Erre a sznob igényre támaszkodva építette fel... több»

#8157

83 Az újonc  (2018)

(7) (2)

akció | dráma | krimi | vígjáték

Netflix

A negyven éves John Nolan otthagyja kényelmes, kertvárosi életét, hogy Los Angelesben rendőrként dolgozzon. Be kell bizonyítania, hogy tud élni a második esély lehetőségével.  több»

Pár hete kezdtem el nézni ez a sorozatot, és csak azért, mert a Castle szériát kedveltem. A színészek jók, a történetek is jók, Nathan Fillion is elhiteti velem a karaktert, amit játszik. Még a szinkronja is ugyanaz, mint a Castle-ben, mégis más a karakter. Külsőre jól... több»
Négy királyi esküvő és egy temetés
#8158

dokumentum

A rendhagyó dokumentumfilm öt fontos eseményt, négy esküvőt és egy temetést villant fel a brit király család életéből – valamint bemutatja a most házasodó Harry herceg fordulatos... több»

Lakosztály
#8159

családi

Lakosztály. A legjobb társ a lakberendezésben! Stílusos és trendi. Amire mindig vágyott! Ötletes és kreatív. Amit mindig szeretett volna! A Lakosztály beavatja Önt, hogyan lesz az... több»

Klinika - Új generáció
#8160

dráma

A sorozat főszereplője Dr. Ahrend, aki új munkahelyére érkezve egyből az események sűrűjében találja magát. Kétszer is megmenti mentora életét és egy kisbabát is világra segít.... több»