Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#881

horror

A John Carpenter's Suburban Screams egy műfaji kereteket feszegető, nem forgatókönyv alapján készült horror-antológiasorozat a legendás rendező, író és producer, John Carpenter... több»

#882

családi

Netflix

Carmie Henley a tizenharmadik születésnapján arra ébred, hogy hirtelen természetfeletti képességekkel rendelkezik. Képregény-rajongó legjobb barátja, Kev segítségével rájön, hogy... több»

10 éven felülieknek nem ajánlom!
#883

70 Átkozottak  (2023)

akció | animáció | kaland

Apple TV+

Alex, a szerető családapa egy átok következtében kővé változik. Felesége és gyermekei mindent elkövetnek azért, hogy megmentsék és hajmeresztő kalandokba keverednek. több»

#884

60 Mr. & Mrs. Smith  (2024)

(2) (1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»

Alapvetően az ötletet nem értettem, ami szerint fogunk egy abszolút középszerű filmet és csinálunk belőle egy sorozatot - ami rosszabb lett, mint az eredeti, ami már így sem volt jó. Miután az első rész jobban hatott, mint a lónyugtató, abbahagytam.
Egyiptom madártávlatból
#885

dokumentum

Egyiptom, ahol a régi és az új megfér egymás mellett és ahol a jövő már nem a tervezőasztalon hever, hanem az emberek szeme láttára születik meg. Büszke, magabiztos ország, melynek... több»

Egy rém rendes lakás
#886

valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Rémisztő rendetlenség, elképesztő kosz és káosz − valaki már feladta, de ők soha! Inspiráló otthoni takarítás, ahogy még senki sem csinálta, ez az Egy rém rendes lakás - Cherie... több»

#887

akció | animáció | kaland

A kisstílű gonosztevő, Kite Man kalandjai során bűncselekményeket követ el, hogy támogassa Gotham legpatinásabb lebuja, a Noonan's megvásárlását. több»

#888

75 Semmi  (2023)

dráma | vígjáték

Disney+

Egy ikonikus bonviván, akinek alig van elég pénze, hogy fenntartsa gazdag életmódját, felfogad egy fiatal paraguayi nőt, hogy helyettesítse a nemrég elhunyt szobalányt, aki több mint 40... több»

#889

61 Libabőr  (2023)

(3)

fantasy | kaland | vígjáték

Disney+

Öt középiskolás csoport természetfeletti erőket szabadít a városukra, és most össze kell fogniuk, hogy megmentsék azt. több»

Szerintem fiataloknak egy nagyon jó bevezető a horror műfajába. Éppen elegendő humorral, visszafogott undorítóságokkal.
#890

dráma | horror | thriller

A sorozat Jack Brooks tiszteletes és lánya nyomában jár Chapel Croftban, az újrakezdés helyszínén, ahol hamarosan kiderül a közösség sötét múltja, és ahol jellemző az ősi... több»

#891

65 Emlékhajsza  (2023)

(1)

dráma | krimi

Netflix

A cselekmény egy alkoholfüggő egykori rockzenészről, Marcin Kaniáról szól, aki őrült utazásra indul Varsó és az emberi psziché legsötétebb zugaiba, hogy megtalálja eltűnt fiát. több»

A sorozat egy ijesztő mese a függőségről. Bűnügyi történetként indul, de fokozatosan belemerül egy sötétebb valóságba, és pszichológiai thrillerré, majd családi drámává alakul. Főszereplője az egykori rockzenész – Marcin, aki nem jó srác. Szinte minden tekintetben... több»
#892

61 Álmok földje  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

Margate városában a legidősebb nővér, Trish terhes, és lánygyermeket vár. Nővérei, Clare és Leila anyjukkal együtt tüsténkednek körülötte. Ám a másik nővér, Mel váratlan... több»

Nem találtam viccesnek, sem érdekesnek - az egész csak hangos volt és durva. Figyelemfelhívás és feltűnési viszketegség, semmi több. Nem érdemes megnézni. Meg unalmas is.
#893

62 UFO-észlelések  (2023)

(1)

dokumentum | történelmi

Netflix

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. több»

Abszolút szenzációhajhász, szinte dokumentumfilmnek nem is nevezhető katyvasz. És ha belegondolok, hogy vannak, akik ezt beveszik... kiráz a hideg.
#894

romantikus

Netflix

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső... több»

#895

70 Az én démonom  (2023)

(1)

animáció | fantasy | kaland

Netflix

Egy nukleáris robbanás a Földön egy hasadékot hoz létre, amely átfedésben van a pokollal, és pusztító mennyiségű porszennyezést eredményez. A világ káoszába keveredik az... több»

Rendező: Nat Yoswatananont

Nekem tetszett, aranyos, megható, kedves, de egyben misztikus és érdekes is. Nagyon jól tud egyensúlyozni ezek között, ez teszi élvezhetővé.
#896

dráma | romantikus

Netflix

A 2020-as járvány alatt az emberek életmódja megváltozott, emiatt újraértékelik a családdal és a barátokkal való kapcsolatukat, és új szerelmek is szövődnek. több»

Ha már romantikus film és sorozat, szerintem ez egy olyan, amit megéri megnézni. Jó alakítások, érdekes történetek és az antológia-formátum miatt nem is unalmas, mindig van valami friss benne.
#897

73 Onimusha  (2023)

(1)

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Onimusha című videojátékok alapján készült animesorozat. több»

Nem rossz játékadaptáció - viszont tényleg csak az akcióban kiemelkedő. Nagyon szép harcok és vizuális elemeknek lehetünk szemtanúi. Egyéb aspektusaiban nem annyira erős, de szerintem érdemes megnézni.
#898

dráma

Egy versenyző motoros felveszi rég elveszett egypetéjű ikertestvére személyazonosságát, hogy igazságot szolgáltasson gyilkosainak, és megtudja az igazságot a különválásukat illetően. több»

Séf a világ körül
#899

valóságshow

TV-ben (LiChi TV, csütörtök 01:33)

Kalandozzuk körbe a világot egy izgalmas gasztronómiai utazással! A sorozat házigazdája nem más, mint az új-zélandi Mesterszakács első győztese, Brett McGregor. Érdekes úticélok és... több»

#900

68 Az ördög terve  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

A versenyzők szellemes és stratégiai játékokban mérkőznek meg egymással, hogy győztesnek koronázzák őket, és a végső díjjal térjenek haza. több»

Volt néhány dolog, ami nagyon tetszett - például a rejtvények, a játékmenet, a fejtörők, feladatok. Viszont a résztvevők helyenként mintha kicsit túljátszották volna a dolgokat. Lehet, hogy keleten ez egyfajta stílus, vagy szokás, de én nem vagyok hozzászokva. Viszont maga a... több»