Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#861

dokumentum

Háromrészes dokusorozat, amely feltárja a Twin Flames Universe, egy állítólagos online szerelmi szekta sötét titkait. több»

Rendező: Marina Zenovich

#862

dokumentum

Apple TV+

1977-ben egy, a londoni Enfieldben élő hétköznapi család rémisztő kísértetjárása uralta az Egyesült Királyság címlapjait, és óriási hatással volt egy egész nemzedékre. A... több»

Rendező: Jerry Rothwell

Szereplők: Christos Lawton, Grace Evans

Éjszaka a Zenebutikon Mr. Shabával
#863

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

Éjszakai elektronikus dj műsor. Trendi, szokatlan, pergős, változatos, az éjszakai bulikban ismert Mr.Shaba (Felszegi Csaba) közreműködésével. több»

Anglia: Egy év a vadonban
#864

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A Dales és a North York Moors Nemzeti Parkok Anglia mintegy 1400 négyzetmérföldnyi vadonját fedik le; történeteket mesélünk el a különleges parkok élővilágának egymásba... több»

Spanyolország parti őrei
#865

dokumentum

Spanyolország parti őrei nap mint nap az életüket kockáztatják hazájuk 8000 kilométeres partvonala védelmezése során. Munkájuk bőven akad, hisz az országot drog- és embercsempészek... több»

#866

valóságshow

TV-ben (Sony Max, csütörtök 01:33)

Tápai Andi keresi párját ebben a társkereső reality showban. A bökkenő csak az, hogy a jelentkező férfiak egy része kamuzik, és a hölgynek át kell látnia a szitán. több»

Szereplők: Liptai Claudia

Mesterszak(Ma)
#868

Pályaválasztás előtt állsz? Gyerekeidet támogatnád a döntésben? Váltanál? Újrakezdenél? Vagy csak egyszerűen tanulnál valami újat? Akkor tarts velünk, mert ennél... több»

Külföldi társkereső
#869

dokumentum | romantikus

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A házasságközvetítő Kat segít Haroldnak feleséget találni Csehországban. Susan Kolumbiában keresi a szerelmet. Stanika azt reméli, hogy Marokkóban találja meg élete első társát. több»

Bear Grylls bemutatja: Út a csúcsra
#870

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

A teniszlegenda Roger Federer és az Indy 500 üdvöskéje, Danica Patrick osztják meg történeteiket arról, hogyan lettek a világ legjobbjai. több»

#871

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Kang Nam Soon emberfeletti erővel rendelkezik. Gyerekként eltűnt Mongóliában. Most felnőttként a dél-koreai Gangnamba, Szöulba jön, hogy megtalálja a szüleit. Végül találkozik az... több»

#872

akció | dráma | krimi

Netflix

Róma, 2011. A kormányt a bukás fenyegeti, a Vatikán válságban van, a város tereit pedig szó szerint felgyújtják. A középső világban Cinaglia megpróbálja átvenni a szamurájok... több»

Tartja az eddigi Suburra produkciók színvonalát. A helyszínek, karakterek nagyszerűen, sok a csavar és intrika, egyszerűen élvezetes nézni.
#873

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor egy sötét erő az Egyszarvú-sziget elpusztításával fenyeget, egy bátor tinédzsernek és öt iskolatársának fel kell lázadnia, hogy megvédjék szeretett mágikus akadémiájukat. több»

A jövő a magasból
#874

dokumentum

Milyen arcát mutatja majd a Föld és az emberiség 2050-ben? Szűk három évtized múlva miként áll majd a klímaváltozás elleni harc, milyen technológiai újítások segítenek majd... több»

#875

valóságshow

Netflix

Fernanda tájékoztatja a nézőket a Netflixszel közös új küldetéséről: egy eddig soha nem látott kísérletről egy lakatlan szigeten, ahol hat névtelen pár hagyja maga mögött a... több»

#876

73 Untold  (2021)

dokumentum | sportfilm

Soha nem hallott történetek a sport világából. több»

#877

dokumentum

A sorozat Wisconsin állam által felépített, Teresa Halbach meggyilkolásáért Steven Avery ellen indított pert vizsgálja. több»

90 nap − Még egy esély
#878

dokumentum

A válás szélére jutott párok egy paradicsomi üdülőhelyre utaznak, hogy megmentsék kapcsolatukat. Sikerrel járhat-e ez az „intenzív terápia"? több»

#879

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens

Szereplők: David Beckham

Ebben a négyrészes Beckhamről szóló szériában az angolok korábbi vezérének és futballikonjának a pályafutását kísérhetjük nyomon. Azonban nem csak futball rajongóknak lehet érdekes ez a sorozat, hanem azoknak is, akik szeretnek a színfalak mögé látni. A korábban a... több»
#880

dráma | romantikus

Egy fiatal, gyönyörű lány és egy gazdag, jóképű fiú egymásba szeretnek, de szembe kell nézniük a fió családja által okozott összes problémával. több»