Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#841

valóságshow

Netflix

Fernanda tájékoztatja a nézőket a Netflixszel közös új küldetéséről: egy eddig soha nem látott kísérletről egy lakatlan szigeten, ahol hat névtelen pár hagyja maga mögött a... több»

#842

72 Untold  (2021)

dokumentum | sportfilm

Soha nem hallott történetek a sport világából. több»

#843

dokumentum

A sorozat Wisconsin állam által felépített, Teresa Halbach meggyilkolásáért Steven Avery ellen indított pert vizsgálja. több»

90 nap − Még egy esély
#844

dokumentum

A válás szélére jutott párok egy paradicsomi üdülőhelyre utaznak, hogy megmentsék kapcsolatukat. Sikerrel járhat-e ez az „intenzív terápia"? több»

#845

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens

Szereplők: David Beckham

Ebben a négyrészes Beckhamről szóló szériában az angolok korábbi vezérének és futballikonjának a pályafutását kísérhetjük nyomon. Azonban nem csak futball rajongóknak lehet érdekes ez a sorozat, hanem azoknak is, akik szeretnek a színfalak mögé látni. A korábban a... több»
#846

dráma | romantikus

Egy fiatal, gyönyörű lány és egy gazdag, jóképű fiú egymásba szeretnek, de szembe kell nézniük a fió családja által okozott összes problémával. több»

#847

horror

A John Carpenter's Suburban Screams egy műfaji kereteket feszegető, nem forgatókönyv alapján készült horror-antológiasorozat a legendás rendező, író és producer, John Carpenter... több»

#848

családi

Netflix

Carmie Henley a tizenharmadik születésnapján arra ébred, hogy hirtelen természetfeletti képességekkel rendelkezik. Képregény-rajongó legjobb barátja, Kev segítségével rájön, hogy... több»

10 éven felülieknek nem ajánlom!
#849

70 Átkozottak  (2023)

akció | animáció | kaland

Apple TV+

Alex, a szerető családapa egy átok következtében kővé változik. Felesége és gyermekei mindent elkövetnek azért, hogy megmentsék és hajmeresztő kalandokba keverednek. több»

#850

60 Mr. & Mrs. Smith  (2024)

(2) (1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»

Alapvetően az ötletet nem értettem, ami szerint fogunk egy abszolút középszerű filmet és csinálunk belőle egy sorozatot - ami rosszabb lett, mint az eredeti, ami már így sem volt jó. Miután az első rész jobban hatott, mint a lónyugtató, abbahagytam.
Egyiptom madártávlatból
#851

dokumentum

Egyiptom, ahol a régi és az új megfér egymás mellett és ahol a jövő már nem a tervezőasztalon hever, hanem az emberek szeme láttára születik meg. Büszke, magabiztos ország, melynek... több»

Egy rém rendes lakás
#852

valóságshow

Rémisztő rendetlenség, elképesztő kosz és káosz − valaki már feladta, de ők soha! Inspiráló otthoni takarítás, ahogy még senki sem csinálta, ez az Egy rém rendes lakás - Cherie... több»

#853

akció | animáció | kaland

A kisstílű gonosztevő, Kite Man kalandjai során bűncselekményeket követ el, hogy támogassa Gotham legpatinásabb lebuja, a Noonan's megvásárlását. több»

#854

75 Semmi  (2023)

dráma | vígjáték

Disney+

Egy ikonikus bonviván, akinek alig van elég pénze, hogy fenntartsa gazdag életmódját, felfogad egy fiatal paraguayi nőt, hogy helyettesítse a nemrég elhunyt szobalányt, aki több mint 40... több»

#855

48 Libabőr  (2023)

(2)

fantasy | kaland | vígjáték

Disney+

Öt középiskolás csoport természetfeletti erőket szabadít a városukra, és most össze kell fogniuk, hogy megmentsék azt. több»

Szerintem fiataloknak egy nagyon jó bevezető a horror műfajába. Éppen elegendő humorral, visszafogott undorítóságokkal.
#856

dráma | horror | thriller

A sorozat Jack Brooks tiszteletes és lánya nyomában jár Chapel Croftban, az újrakezdés helyszínén, ahol hamarosan kiderül a közösség sötét múltja, és ahol jellemző az ősi... több»

#857

65 Emlékhajsza  (2023)

(1)

dráma | krimi

Netflix

A cselekmény egy alkoholfüggő egykori rockzenészről, Marcin Kaniáról szól, aki őrült utazásra indul Varsó és az emberi psziché legsötétebb zugaiba, hogy megtalálja eltűnt fiát. több»

A sorozat egy ijesztő mese a függőségről. Bűnügyi történetként indul, de fokozatosan belemerül egy sötétebb valóságba, és pszichológiai thrillerré, majd családi drámává alakul. Főszereplője az egykori rockzenész – Marcin, aki nem jó srác. Szinte minden tekintetben... több»
#858

65 Álmok földje  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

Margate városában a legidősebb nővér, Trish terhes, és lánygyermeket vár. Nővérei, Clare és Leila anyjukkal együtt tüsténkednek körülötte. Ám a másik nővér, Mel váratlan... több»

Nem találtam viccesnek, sem érdekesnek - az egész csak hangos volt és durva. Figyelemfelhívás és feltűnési viszketegség, semmi több. Nem érdemes megnézni. Meg unalmas is.
#859

72 UFO-észlelések  (2023)

(1)

dokumentum | történelmi

Netflix

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. több»

Abszolút szenzációhajhász, szinte dokumentumfilmnek nem is nevezhető katyvasz. És ha belegondolok, hogy vannak, akik ezt beveszik... kiráz a hideg.
#860

romantikus

Netflix

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső... több»