Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Darby és Joan
#824

dráma | misztikus

Az özvegy angol ápolónő, Joan Kirkhope azon dolgozik, hogy választ találjon férje titokzatos halálára, míg Jack Darby a volt nyomozó autós túrára indul. Darby és Joan... több»

Krétarajz
#825

NA Krétarajz  (1980)

Krétarajzok a magyar irodalom legnagyobbjairól, ezt kínáljuk nézőinknek a Lengyel György rendezésében és Illés Endre műsorvezetésével készült hiánypótló sorozatunkban. több»

Segítség! Kísértet jár a házamban
#826

misztikus | thriller | történelmi

Peterborough-ban egy démon kirángatja Kevint az ágyából, és fájdalmas karmolásnyomokat hagy rajta. A csapat intenzív nyomozást folytat, hogy leleplezze. több»

Ősi hatalmak
#827

dokumentum

Öt nagy hatású ókori civilizáció - Egyiptom, Kína, India, Görögország és Róma - rendkívüli története. Milyen társadalmi, technológiai és fizikai kihívásokkal kellett... több»

Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát
#828

valóságshow

 A TV2 közönségkedvenc szuperprodukciójában ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva... több»

Lego Friends: A következő fejezet
#829

animáció

TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

Az iskola első hete, és egy nagy Fesztivál van készülőben. Aliya, Autumn és Leo lesznek felelősek az ételért. Leo annyira szeretne új barátokat szerezni, hogy eltitkolja... több»

Angyaltrombiták
#830

krimi | thriller | vígjáték

Anna (Kurta Niké) és Jázmin (Baranyi Emma), akik emberkereskedelem áldozatai voltak, de sikeresen megszöktek, a Viharsarok egyik védett házában élnek rendőri felügyelettel. Miután... több»

Rendező: Enyedi Ildikó

Szereplők: Kurta Niké, Emma Baranyi

Ázsiai ízek Anna Olsonnal
#831

Anna Olson ezúttal az ázsiai ízek világába kalauzol el minket. A hagyományos ételek elkészítése mellett pedig inspirációt is nyújt számunkra. több»

Gondok odalent
#832

dokumentum

Dr. Fenwa Milhouse urológus egy fájdalmas szeméremtestcisztától szenvedő nőt kezel, és segít egy férfin, aki egy testékszer okozta lyukkal küzd. több»

#833

NA LT-21  (2023)

Az LT-21 járvány egyetlen embert sem fog megölni. De vajon tényleg élsz, ha mindent elfelejtettél? A fertőzött betegeknél teljes életrajzi amnézia alakul ki. Asia, az infektológus és... több»

#834

akció | animáció | kaland

Fuuko Izumo egy szerencsétlen lány, aki különleges képességével, az Unluckkal akaratlanul is embereket öl, és találkozik Andyvel, egy férfival, aki szeretne meghalni, de nem tud, és a... több»

#835

dráma | krimi | vígjáték

A rendőrtiszt, Darby Spencer és krimiíró édesanyja, Victoria Spencer ellentétes személyiségek, mégis a legvalószínűtlenebb vállalkozásba kezdenek: társak lesznek egy... több»

#836

dráma

Az idegsebész Maggie Sullivan újra kapcsolatba kerül kisvárosi múltjával, miután egy botrány miatt szakmai és magánéletét otthagyva elköltözik a városból. több»

Sunday Stadium
#839

A Sunday Stadium a Spíler TV kéthetente jelentkező sport tematikus talk-showja. A műsor vendégeiként az ország eredményes sportolói, a hazai sztárvilág sportos személyiségei és... több»