Film tartalmak

Shirley, a fiatal lány kapcsolatot kezd egy magányos, vak férfival Roy-jal. Kettejük között szerelem szövődik, amit Shirley apja határozottan ellenez.... több»
Tizenhat amerikai főiskolás iszik, flörtöl és tesz meg mindent azért, hogy jól szórakozzon a tavaszi szünet alatt Cancúnban.... több»
A dokumentumfilm a szörfkultúra eredetének és történelmének részleteit tárja a nézők elé. ... több»

82 Sharkwater  (2006)

A dokumentumfilm a cápák ökoszisztémában betöltött fontos szerepét vizsgálja, amit szembeállít azzal, hogy az emberiség tömeges gyilkolja a cápafajoka... több»

65 Fuck  (2005)

Dokumentumfilm a káromkodás eredetéről és arról, hogy miért van az, hogy egyeseket a szitkozódás olyan mélyen érint, míg mások örömüket lelik benne. ... több»
Pat Tillman sosem tartotta magát hősnek. Hogy lemondjon a több millió dolláros football szerződésről és cserébe belépjen a seregbe semmi más okból nem... több»
A dokumentumfilm az NBA szupersztár LeBron James és négy tehetséges csapattársa megpróbáltatásait, valamint James útját követi végig a hírnév felé. ... több»

80 Virunga  (2014)

Bátor aktivisták egy csoportja az élete kockáztatásával próbálja megmenteni a kihalóban lévő hegyi gorillák utolsó példányait egy olyan harcban, amit ... több»
A dokumentumfilm a "West Memphis Three" ügy megkérdőjelezhető körülményeit vizsgálja és annak szereplőit követi nyomon évekkel később.... több»
Kronológiai beszámoló a híres heavy metal banda, az Iron Maiden 2008-as Indián, Ausztrálián, Japánon, USA-n, Kanadán, Mexikón és Dél-Amerikán átívelő ... több»