Film tartalmak

Sylvia Day Átverve/Átölelve című romantikus és túlfűtött regényeinek filmadaptációja. Gia egyszerű családból származik, de egy igen magabiztos fiatal ... több»

72 Temper  (2015)

Daya (Junior N.T.R.) India legkorruptabb rendőrfőnöke, ám új munkahelyére érkezve hamar beleszeret Shanvi-ba (Kajal Aggarwal) és a lány hatására elkez... több»
A 2011-es kóreai Always című film indiai feldolgozása. Sooraj (Randeep Hooda) kemény életet élt, különös munkákat vállalt el a múltban. Egy rémálom k... több»
Delhi híres piacán, Chandni Chowk-ban él Sidhu (Akshay Kumar), a zöldségaprító fiú. Egy napon rámosolyog a szerencse, egy istenség képét véli felfedez... több»
Az alvilág donja, Devraj hatalmas befolyással bíró ember, ám sok ellensége van. Amikor Payal, a fiatal riporter mindenáron megpróbál vele interjút kés... több»

74 Tamasha  (2015)

Ved és Tara véletlenül találkozik Korzikán és úgy döntenek, hogy a következő hét napot együtt töltik anélkül, hogy felfednék valódi kilétüket. Egymásb... több»

54 Aisha  (2010)

A Spinédzserek c. amerikai tinifilm indiai verziója.... több»

35 Varudu  (2010)

Sandeep Mohan Raj (Allu Arjun) már a modern világ gyermeke, bulizik, állást kap Amerikában, szülei semmiben sem korlátozzák, és ha kell, még a belügym... több»

65 Ki & Ka  (2016)

Kia (Kareena Kapoor Khan) és Kabir (Arjun Kapoor) egy repülőút során ismerkednek meg egymással. A lány álma, hogy sikeres üzletasszony legyen és siker... több»

84 Highway  (2014)

Az esküvőjére készülő vagyonos Veera-t egy este elrabolják. Amikor kiderül, ki az édesapja, elkezdik zsarolni a családot, miközben puritán körülmények... több»