Film tartalmak

A Szövetségesek legénysége és Walter, az android, utolsó vacsorájukat élvezik, mielőtt hibernálnák őket a távoli bolygóra való útjukra. ... több»
Gentle Sapper, egy replikáns, minden erejét beveti, mikor meglátja hogy egyetlen szerelme bajban van.... több»

78 Rakka  (2017)

Történet egy disztópikus jövőről, ahol ismeretlen földönkívüli csoportok kolonizálták a földet, az emberiség pedig a bolygó visszafoglalásán fáradozik... több»

NA Limbo  (2019)

Egy gyilkos a pokolban találja magát, egy keserű ügyész és egy tapasztalatlan védőügyvéd karjai között. ... több»
Antoine de Saint-Exupéry transzcendens története, egy etikus filozófiát sugall az életre és az emberiség tiszteletére vonatkozóan. Minden új generáció... több»

83 Forest Man  (2013)

Jadav Payeng történetét mutatja be ez a dokumentumfilm, aki közel 1400 hektárnyi erdőt ültetett, hogy megmentse szeretett szigetét, Majulit. ... több»

62 Eden Court  (2016)

Tragikomédia egy kiégett baseball sztárról, aki egy lakókocsi parkban ragadt. Megpróbál kilépni a jelenlegi életéből, háta mögött hagyni Ausztráliát, ... több»
Pico-t, szülei egy himalájai nemzetközi nevelőintézetbe küldik. Ahonnan megszökik elrejtve személyazonosságát, s hazautat keres Angliába. ... több»
A film Jamal történetét mutatja be, aki egy 10 éves pakisztáni muszlim fiú. Crickettet játszik az indo-pakisztáni határ közelében. Egy nap a labda átv... több»

74 Room 10  (2006)

Ez a rövidfilm Frannie Jones körül forog, egy agyonhajszolt nővér és egy pár találkozása a 10-es korteremben, egy korház sürgősségi osztályán. A nővér... több»