Film tartalmak

A film a szélsőséges Fekete Párduc párt megalakítását mutatja be. 1966 és 1970 között ez az afro-amerikai szervezet megosztotta Amerikát. Huey Newton ... több»
A valós eseményeken alapuló történetben Sammy Gravano a maffia egyszerű katonájaként kezdi. Könyörtelenségét és rátermettségét számos akcióban bizonyí... több»
Az egész királyi udvar Ned Kynaston lábai előtt hever, aki legfontosabb szerepében, Desdemonaként a nőket és a férfiakat is megőrjíti. Miután II. Káro... több»

60 Lázadás  (1999)

1944. július 17-én háromszáz, többségében fekete tengerészgyalogos halt meg, amikor lőszert rakodtak egy hadihajóra San Fransiscóban. Később az 50 túl... több»
Claudia úgy érzi, hogy az élete egy csődtömeg. Most rúgták ki az állásából, egyedül nevelt 16 éves lánya bejelenti, hogy lefekszik a fiújával, irtózat... több»
Amanda 11, míg Laurel 16 éves. A testvéreket mindenki Mannynek és Lónak hívja. A lányok nevelőotthonban nőttek fel, majd két külön családhoz kerültek.... több»
Hatalmas villámlások között kitör a vihar valahol Amerikában. A 14 éves Eric Dobbs PC-jén az időjárást figyeli és megdöbbenve tapasztalja, hogy a Rutl... több»
10 évvel korábban már láttuk ezeket a turistákat Korzikán. Cora, Nadine, Mathieu és a bátyja még mindig jó barátok és ismét úgy döntenek, együtt menne... több»

54 Mammuth  (2010)

Serge Pilardosse most lett 60 éves és nyugdíjba ment a vágóhídról. 16 éves kora óta mindig dolgozott, soha nem volt betegszabadságon. A kérdés adott, ... több»
Jane egy profin kiképzett katona. Biogázzal fertőződött egy akció során, majd lelőtték. Pár nap múlva magához tért és sebeinek csak látható nyomai van... több»