Film tartalmak

NA Brick Force  (2020)

Brick Force rendőr egy őrült idegent üldöz, aki elrabolta volt társa fiát. ... több»

NA Sanwad  (2020)

Amikor a bölcs Dr. Meena Goa-ba utazik egy időre, hogy feltárja élete egy hiányzó részét, belebotlik Sharadba, egykori férjébe, aki épp Shodh című reg... több»
A dokumentumfilm azonosítatlan légi jelenségeket vizsgál. Magas rangú kormánytisztviselők és a NASA űrhajósai tanúsága szerint Harry Reid szenátor azt... több»
Egy pszichotikus nő a gyilkosságig is kész elmenni azért, hogy megvédje új unokáival való kapcsolatát. ... több»
Egy szomorú fiatal úgy véli, hogy a külföldiek lazán foglalkoznak a szexszel, és úgy dönt, hogy szüzességét egy Pondicherryben letelepedett francia lá... több»
Egy ragyogó idegsebészt meggyilkolva találnak a műtőjében. A jelenet felkavaró. Akik megölték, ugyanazokat az eszközöket használták, mint amiket ő. Ki... több»

55 Sztrelcov  (2020)

Húszéves korára Eduard Streltsovnak mindene megvan, amiről egy ember álmodhat: tehetség, pénz, hírnév és szeretet. Ő a szovjet futball kiemelkedő csil... több»
A paranormális jelenségek néhány rajongója a posztapokaliptikus világban kimerészkedik a szabadba, ám a COVID-járvány miatti elszigeteltség egyre nehe... több»

NA The Red  (2021)

Újabb zombijárvány tör ki, ezúttal Nyugat-Afrikában. ... több»

67 Bloody Hell  (2020)

Egy titokzatos múlttal rendelkező férfi elhagyja hazáját, hogy elmenküljön a saját pokla elől, hogy aztán egy sokkal, de sokkal rosszabb helyre érkezz... több»