Film tartalmak

1944-ben a német vereség következményeitől tartva a főparancsnokok egy csoportja merényletet tervez Hitler ellen. ... több»
Dokumentumfilm a hírhedt punk-rock-előadóról, GG Allinről. ... több»

82 49 Up  (2005)

Michael Apted rendező 7 év elteltével felkeres bizonyos brit felnőtteket, akikkel egyszer már találkozott. Az alanyokat az elmúlt hét évben bekövetkez... több»

63 Április  (1998)

Nanni Moretti humoros bepillantást ad saját apává válásának történetéről, miközben dokumentumfilmet próbál készíteni az olasz nemzeti választásokról.... több»
Drámai, gazdag és éleslátó bepillantás Edvard Munch (Sikoly) festőművész életébe.... több»

81 Klitschko  (2011)

Az ukrán nehézsúlyú ökölvívó világbajnokok, Vitali és Vladimir Klitschko életét felölelő dokumentumfilm.... több»
Joyce Vincent élete, aki 2003-ban, Észak-Londonban halt meg a saját ágyában. A holttestét három évig nem fedezték fel, és a hírek kevés részletet közö... több»
Irena Sendler szociális munkás története, aki a második világháború alatt a lengyel földalatti mozgalom tagja volt. A nácik letartóztatták, mert közel... több»
Egy fehér, dél-afrikai lány nehéz helyzetbe kerül, amikor egy fekete családdal tölt egy szemesztert Amerikában.... több»

82 Facing Ali  (2009)

Muhammad Ali korábbi riválisai közül tízen tisztelegnek a háromszoros nehézsúlyú világbajnok előtt ebben a dokumentumfilmben. ... több»