Film tartalmak

Kate és Joe arra vágynak, hogy szülők legyenek, amikor Danica, Kate 17 évvel ezelőtt elhagyott lánya megjelenik a Facebookon. Danica hozzájuk jön, de ... több»
Mit tennél, ha évek múlva összefutnál a volt szerelmeddel, aki egykor nagyon sokat jelentett neked? Főleg, hogy még érzed ugyanazt a vibrálást kettőtö... több»
Amerika egyik nagyvárosát erőszakos bandák tartják rettegésben, akik mindenkit megölnek és mindent tönkretesznek, ami csak az útjukba kerül. A rendőrs... több»

NA Born to Fly  (2023)

Az elit pilóták által vezetett különleges műveleti csapatot új vadászgépek tesztelésére utasítják. ... több»
Édesanyja öngyilkossága után Zoe a mostohaapjával nőtt fel. Ez azonban nem egy normális apa-lánya kapcsolat, mert apuci túlságosan szereti a „kicsijét... több»
A svájci hegyi lányt, Heidit brutális kormánycsapatok rabolják el, és meg kell védenie magát, és háborút kell vívnia a gyűlölet sajtokkal fűtött gépez... több»
A Depeche Mode hatalmas világkörüli turnéjának 101., egyben utolsó koncertjére készül a Rose Bowl Stadionban, Pasadenában, Kaliforniában, miközben a v... több»
Poszttraumás stresszel leszerelt tengerészgyalogos, Anthony (Martin Papazian) hazatér, és egyáltalán nem tud visszailleszkedni a társadalomba. Feleség... több»
A hamisító megtalálja az ünnepek valódi értelmét. ... több»
A Vevo bemegy a színfalak mögé Lady Gaga „ArtRave” turnéján. ... több»