N/A
Mad Heidi

Mad Heidi

Mad Heidi
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
9
Szereplők (9)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A svájci hegyi lányt, Heidit brutális kormánycsapatok rabolják el, és meg kell védenie magát, és háborút kell vívnia a gyűlölet sajtokkal fűtött gépezetével szemben.

(dsagem)

Ország: Svájc
 
2023.05.19 kabel

legújabb vélemény

Exploitation film exploitation nélkül

Az ilyen típusú paródiafilmek nyelve a szex és az erőszak. Az üzenete pedig a görbe tükör, amit más filmek elé tart. Tarantino és Rodriguez képesek ezen a téren újat és maradandót alkotni, ügyesen kombinálva a stílust, történetet és üzenetet. A Mad Heidinek ez még csak megközelítőleg sem sikerül. Ez nem jelenti azt, hogy nem igényes film, van jó pár vicces jelenet és humorforrás benne, annak ellenére, hogy sokszor látszik, hogy a színészek borzalmasak, az akciójelenetekre pedig elfogyott már a pénz. Ez probléma, hisz ezek a filmek az erőszak megjelenítéséből élnek, és ha nem tudják kivitelezni a jeleneteiket, önmaguk paródiájává válnak. Sajnos a film utolsó felére ez jellemző leginkább. Egy üres, rosszul koreografált, sablonos sztorit kapunk rengeteg humorral és szépen lopott stíluselemekkel. Ennél egy kicsit több kell egy jó filmhez.

0
 
2023.05.02 erahurka

Nem szeretem amikor a régi exploitationök stílusát meg hangulatát extra humorral próbálják kiegészíteni. Sokszor egészen elgurul a gyógyszer, itt szerencsére korrekt mértékben kordában tartották a hülyeséget, leszámítva a sajtos sztorit, de abből meg... Több

0