Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Ó, anyám! (2017)

Snatched
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
26
Képek
12
Videók

Galéria (26)

Goldie Hawn
Amy Schumer
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Tom Bateman
Amy Schumer
Christopher Meloni
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Kate Hudson
Kate Hudson
Goldie Hawn
Kurt Russell
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Jonathan Levine
Amy Schumer
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Kurt Russell
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Amy Schumer
Jonathan Levine
Paul Feig
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Jonathan Levine
Wanda Sykes
Amy Schumer
Joan Cusack
Amy Schumer
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Óscar Jaenada
Amy Schumer

Videók (12)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Nagyon csalódott vagyok. Ilyen szereplőgárdával igazán többet érdemelt volna ez a film. Kínos, unalmas, lapos és gagyi poénok tömkelege ez a film. Allig bírtam végignézni. Max egyszernézős sajnos.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 26.

1
Ó, anyám, ez kínos!

Na, ez a film több, mint kínos. S mi még moziban akartuk megnézni annak idején, utólag nagyon örülök, hogy nem tettük. Goldie Hawn egy igazi színész legenda, aki karrierje csúcsán maga volt a csupa nagybetűs KOMIKA. Számos filmjében bizonyította ezt... teljes kritika»

 
indingo   2018. 03. 02.

0

Voltak egészen parádés jelenetek benne, másutt teljes mélypont. Néha sikítva röhögtem, bár az altesti poénokat már kicsit untam. Kell hozzá egy lelkiállapot az biztos. A bélgiliszta kicsalogatása nyers hússal, na az vitt mindent.

 
Yosihiro   2019. 01. 28.

0
ÓÓÓ

Kicsit félve kezdtem nézni ezt a filmet, de mily meglepö egy remek kis vígjátékot kaptam. Aminek igazából örültem is. A történet egy lányról szól az elsö 20 percben aztán belép a színre az édesanyja ami iagzából feldobja a filmet. Remek poénok és remek történetvezetés jellemzi a filmet. Az elsö lépésekben kicsit bugyutának tünö film értelmet nyer kibontakozik egy remek kalandokban bövelkedö vígjáték. Azt hiszem aki ezt a párosítást szereti az nem fog csalódni. A színészi alakítások közül Goldie HÍ. emelném ki aki nagyot alakít és viszi a hátán a filmet. A kicsit bugyuta lánya aki igazából még nem nött fel gyengébben alakít de épp a poénok miatt válik szimpatikussá a film alatt. Maga a történet remek és a kalandok is igen változatosak van akció, romantika és látvány is. Összeségében egy remek vígjáték amit látni kell. Nézhetü nem unalmas. A hang és a látvány is rendben van bár vannak némi kamera hibák de ettöl függetlenül egy jól sikerült alkotás. Csak ajánlani tudom mindenkinek nem fogtok csalódni benne az biztos. Üdv Yosi

 
HercegPeter   2018. 11. 28.

0

Eleinte azt gondoltam, hogy Goldie Hawn eléggé a csőd szélére kerülhetett ha szerepet vállalt egy ilyen filmben. De aztán ahogy egyre haladtunk előrébb és azt kell, hogy mondjam, megvan az első Schumer film, amitől nem mászok a falra. Félreértés ne e... több»

 
Berto49   2017. 09. 06.

0

Aranka 15 év elteltével 71 éves korában visszatért! Egész biztosan a rengeteg plasztikázás miatt elfogyott a pénze, de az a rengeteg pénz mind veszendőbe ment, mert úgy néz ki, mint akinek szétbombázták az arcát és puzzle darabokból rakták össze. Egy... több»

 
Szilonka   2018. 04. 09.

0

Helyenként végtelenül primitív, másutt igen szórakoztató. A film összességében a kettő között van. Egyszer érdemes megnézni, de maga a történet nem túl erős.

A film összbevétele 60 845 711 dollár volt (imdb.com).

 

A film stúdió vezetői nem rajongtak az ötletért, hogy Goldie Hawn kapja meg a szerepet. Kolléganője, Amy Schumer azonban megfenyegette őket, hogy ő is szakít a projekttel, ha nem szerződtetik le Hawn-t.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A hawaii forgatási helyszínen Amy Schumer és egyik szereplőtársa, Wanda Sykes jótékonysági fellépést tartottak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Goldie Hawn a forgatáson párkapcsolati tanácsokat is adott fiatal kolléganőjének, Amy Schumernek. A tapaszalt színésznő állítólag azt a tanácsot adta neki, hogy: „Akarni kell, hogy együtt maradjatok. Ha mindketten akarjátok, menni fog.” (IC Press)

(hp)
 

Goldie Hawn a film premierje kapcsán adott interjúban mesélt a férjével, Kurt Russellel való találkozásának részleteiről. A színésznő elmondása szerint a közös meghallgatáson Russell másnapos volt, és zavarában azt találta mondani neki, hogy „Hú, de jó tested van…”.

(hp)
 

Az Ó, anyám premierje április 26-án volt Londonban, egy divatmagazin szervezésében zárt körben először vetítették le Amy Schumer és Goldie Hawn közös, új vígjátékát. Az eseményen mindkét főszereplő részt vett, és a vetítés után még maradt is egy kicsit, hogy újságírók kérdéseire válaszoljon, és csináljon egy közös tömegszelfit a rajongóival. – Tizenöt éve kábé nyugdíjba mentem, és csöppet sem hiányzott a filmezés – vallotta be a romantikus komédiák egykori királynője, Goldie Hawn. – De egy-két éve azért kezdtem úgy érezni, hogy jó lenne kicsit visszalesni a szakmámba, érdekes helyekre utazni, szöveget tanulni… és pont ekkoriban találkoztam Amyvel, aki mutatott egy forgatókönyvet, ami nagyon bejött. Úgyhogy, legalább olyan örömmel tértem most vissza a szakmámhoz, amilyen örömmel ott hagytam. És amilyen örömmel mindjárt újra elhagyom. (IC Press)

(hp)
 
Goldie Hawn nagy visszatérésének szánták ezt a filmet, de inkább Pogány Juditra fogunk belőle emlékezni. 55/100 több»