Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
26
Képek
13
Videók
Ó, anyám!
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 26.
Ó, anyám, ez kínos!

Na, ez a film több, mint kínos. S mi még moziban akartuk megnézni annak idején, utólag nagyon örülök, hogy nem tettük. Goldie Hawn egy igazi színész legenda, aki karrierje csúcsán maga volt a csupa nagybetűs KOMIKA. Számos filmjében bizonyította ezt: bár nekem az abszolút kedvenc a Kurt Russell-lel közös A vasmacska kölykei. Fénye még a mai napig nem hunyt ki teljesen, de sajnos a túlzásba vitt plasztikai műtétek sokat rontanak a filmélményen is, ugyanis kedvenc nevettetőnk mimikája nem a régi. Amy Schumer pedig határozottan arra hajt, hogy ő legyen Hollywood ügyeletes KOMIKÁJA, ám engem eddig erről egyáltalán nem tudott meggyőzni, már a sokak által az egekig magasztalt Kész katasztrófán ... több»

 
indingo   2018. 03. 02.

Voltak egészen parádés jelenetek benne, másutt teljes mélypont. Néha sikítva röhögtem, bár az altesti poénokat már kicsit untam. Kell hozzá egy lelkiállapot az biztos. A bélgiliszta kicsalogatása nyers hússal, na az vitt mindent.


 
HercegPeter   2018. 11. 28.

Eleinte azt gondoltam, hogy Goldie Hawn eléggé a csőd szélére kerülhetett ha szerepet vállalt egy ilyen filmben. De aztán ahogy egyre haladtunk előrébb és azt kell, hogy mondjam, megvan az első Schumer film, amitől nem mászok a falra. Félreértés ne essék, még most is rettenetesen visszataszítónak találom és itt is elég sok idegesítő jelenete volt, de határozottan képes fejlődni. De a képe akkor is ellenszenves. Most is megvoltak azok a részek ahol hozza azt a formáját, ami miatt ezt gondolom róla. Gondoljunk csak a bélgilisztás jelenetre. Goldie Hawn még most is ezerszer jobban néz ki, mint Schumer. Személy szerint örülök, hogy visszatért, de ha ezután is vállal majd szerepet akkor remélem igényesebb filmet választ. A történetben az tetszik, hogy nem fél meglépni a váratlant, de ezen és a tájon kívül nem sok mindent dicsérhetünk rajta.

 
Berto49   2017. 09. 06.

Aranka 15 év elteltével 71 éves korában visszatért! Egész biztosan a rengeteg plasztikázás miatt elfogyott a pénze, de az a rengeteg pénz mind veszendőbe ment, mert úgy néz ki, mint akinek szétbombázták az arcát és puzzle darabokból rakták össze. Egy széles mosolyt sem tud megengedni magának, mert akkor az egész feje szétrepedne. Az is érdekes, hogy milyen partnert választott magának. Melissa McCarthynál egy parányinál elviselhetőbb luvnyát, Amy Shumert. A stand up komikából színésznővé(?) avanzsált nőszemély fizikai megjelenésével, és trágár beszólásaival röpke percek alatt előkelő helyezést ért el magának a „tilos megnézni azt a filmet, amiben játszik” listámon. Nehezen lehet ízléstelenségben alulmúlni ezt a förmedvényt, elég csak a bélgilisztás jelenetre visszagondolni. Egy nagy átverést is meg kell említeni; Ecuadort emlegetik a nyaralás színtereként, de Hawaii volt a forgatás helyszíne.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

Helyenként végtelenül primitív, másutt igen szórakoztató. A film összességében a kettő között van. Egyszer érdemes megnézni, de maga a történet nem túl erős.

Goldie Hawn
Amy Schumer
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Tom Bateman
Amy Schumer
Christopher Meloni
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Kate Hudson
Kate Hudson
Goldie Hawn
Kurt Russell
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Jonathan Levine
Amy Schumer
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Kurt Russell
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Amy Schumer
Jonathan Levine
Paul Feig
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Jonathan Levine
Wanda Sykes
Amy Schumer
Joan Cusack
Amy Schumer
Amy Schumer
Goldie Hawn
Amy Schumer
Goldie Hawn
Óscar Jaenada
Amy Schumer
 
Goldie Hawn nagy visszatérésének szánták ezt a filmet, de inkább Pogány Juditra fogunk belőle emlékezni. 55/100 több»

A film összbevétele 60 845 711 dollár volt (imdb.com).

 

A film stúdió vezetői nem rajongtak az ötletért, hogy Goldie Hawn kapja meg a szerepet. Kolléganője, Amy Schumer azonban megfenyegette őket, hogy ő is szakít a projekttel, ha nem szerződtetik le Hawn-t.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A hawaii forgatási helyszínen Amy Schumer és egyik szereplőtársa, Wanda Sykes jótékonysági fellépést tartottak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Goldie Hawn a forgatáson párkapcsolati tanácsokat is adott fiatal kolléganőjének, Amy Schumernek. A tapaszalt színésznő állítólag azt a tanácsot adta neki, hogy: „Akarni kell, hogy együtt maradjatok. Ha mindketten akarjátok, menni fog.” (IC Press)

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.