Elstartolt az HBO Max Magyarországon

Mától Magyarországon is elérhető az HBO Max, amely streamingszolgáltatóként az HBO, a Warner Bros., DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások tartalmainak ad otthont. A platform az HBO GO szolgáltatását váltja le.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója elmondta: „Hatalmas öröm számunkra, hogy az HBO Max már Magyarországon is streamel, és egy helyen teszi elérhetővé a legjobb szórakoztató tartalmakat, filmeket, európai produkciókat és gyerekműsorokat. Ráadásul a remek történetek magyar rajongóinak hihetetlen ár-érték arányt kínálunk, amikor a normál havi árból előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt biztosítunk.”

„Közép-Kelet-Európa volt az, ahol 1991-ben az első lineáris csatornáink megjelenésével minden elkezdődött európai üzletágunk számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy ma, több mint 30 évvel később teljesen újfajta hozzáférési lehetőséget biztosíthatunk a régió rajongóinak az összes kedvenc szórakoztató műsorukhoz.”

Az HBO Original továbbra is olyan díjnyertes műsorokat szállít majd, mint a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelekedése, Az aranykor vagy az Eufória. A platformon kultikus klasszikus sorozatok is nézhetők, mint az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek. És persze ne feledkezzünk meg az olyan címekről sem, mint a Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Joker, az Aquaman, az HBO Max új, saját gyártású műsorai, például A farkas gyermekei, de hatalmas mennyiségű, gyermekeknek szóló műsor is elérhető a platformon.

A 100 LEGJOBB FILM, AMIT MOST NÉZHETSZ MAGYARUL AZ HBO MAX-ON