A 2017-ben mozikba került Wonder Woman elképesztően nagy sikert aratott a nézők körében, és bár hamar nyilvánosságra került, hogy készül a folytatás, amely eddig úgy tűnt még idén a mozikba kerülhet, a nézőknek egyelőre tovább kell várniuk a Wonder Woman 1984-re.

Hogy mi állhat az mögött, hogy a Warner Bros. kitolta a produkció premierdátumát, mindeddig nem sokat lehetett tudni. A napokban adott interjút a Collider magazinnak a film producere, Charles Roven, aki elárulta a késés okát.

„Valójában mindig is ez az időpont volt az eredeti célunk.”, jegyezte meg Roven. „Annak idején a Wonder Women utómunkálatai igencsak roham tempóban zajlottak, hiszen Patty, a rendező a TNT show-n is dolgozott, nem szerettünk volna ugyanebbe a hibába esni.

Úgy tűnik, hogy ez egy olyan kompromisszum, amelyet a Warner Bros. egy kiforrottabb produkció érdekében hozott meg. A tavaly ősszel mozikba került Aquaman szintén jól teljesített a kasszáknál, ráadásul mind a nézők, mind pedig a szakma elismerését elnyerte.

Idén ősszel érkezik a mozikba a stúdiótól a Shazam!, a Joker és az Az - 2. fejezet, amelyek várhatóan szintén hatalmas sikernek ígérkeznek. A Wondar Woman folytatására pedig 2020. június 4-ig kell várniuk a nézőknek.