Netflix: Ezek a legjobb horrorfilmek, amiket MOST nézhetsz

Azon túl, hogy a Netflix egy rakás jó kis horrorfilmet kínál, azt is elmondhatja magáról, hogy egyre több ezek között a saját gyártású mozi is. És azt is hozzátehetjük, hogy van köztük kifejezetten jó horrorfilm is. Azért ez nem volt mindig jellemző a Netflix saját filmjeire, de az utóbbi években már sokkal nagyobb figyelmet és nem utolsósorban sokkal nagyobb költségvetést szentelnek egy-egy ilyen produkcióra.

Mi most összegyűjtöttünk tizenegy olyan Netflix-horrort, amit akár már most elkezdhetsz nézni. Ehhez elég csak a film adatlapján a 'Lejátszás a Netflixen'-gombra kattintani, ha van élő előfizetésed.  

#11

horror | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes haláleset rázza meg a ohiói Shadyside városka lakóit. Senki sem érzi magá biztonságban, hiszen a gyilkos köztük járhat. A Fear Street R.L. Stine könyvsorozatának... több»

Ide vehetnénk a teljes trilógiát, mert egyben lesz kerek a történet. Egy álmos kisvárosban látszólag minden ok nélkül öldökölnek a tinik. Sosem lehet tudni, mikor ki kattan be és mészárolja le a többieket. A rejtély nyitja egy évszázadokkal korábbi boszorkányüldözés lehet.
#10

akció | horror | sci-fi | thriller

Netflix

Egy terroristacsoport eltérít egy repülőgépet. Az utasok között található egy furcsa betegségben szenvedő nő is, aki eltökélt, hogy megvédi a fiát. Ennek érdekében egy... több»

Egy nő a fiával utazik egy repülőn, amit terroristák térítenek el. A nő különös betegségben szenved, amiről csak a fiat tud. Ahogy azt is, hogy valójában nem beteg, hanem vámpír. A terroristák ezúttal rossz repülőt néztek ki maguknak.
#9

dráma | horror | kaland | misztikus | thriller

A film története szerint egy farkasvadász egy eltűnt gyermek nyomára bukkan Alaszka vadonjában. több»

Egy író Alaszkába utazik, hogy farkasokra vadásszon. Ám egyik nap talál egy gyermeket, akiről a helyiek azt hitték, örökre eltűnt. Talán jobb is lett volna?
#8

63 Apostol  (2018)

(5)

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

Netflix

Thomas Richardson egy remeteszigetre érkezik, hogy kiszabadítsa húgát, akit egy rejtélyes szekta tagja ejtettek fogjul. A cselekmény során azonban egyre több fény derül Thomas... több»

Lassan indul be, de a végére kőkemény horrorrá válik. Egy férfi azért érkezik egy mindentől távol eső szigetre, hogy kiszabadítsa húgát az itt élő szekta karmai közül. De lassan rájövünk, hogy a férfi maga is nagyon sötét dolgokat titkol a múltjáról.
#7

67 Webkamera  (2018)

(1)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy fiatal lány egy nap azzal szembesül, hogy saját internetes műsorában valaki, aki pontosan ugyanúgy néz ki, mint ő maga, átvette a helyét. több»

A klasszikus "valaki ellopta az életem" sztori újabb iterációja ezúttal egy webcam lány főszereplésével. Egy nap arra ébred, hogy valaki, aki tökéletesen ugyanolyan mint ő, átvette a helyét a saját online műsorában.
#6

65 A bébiszitter  (2017)

(26) (2)

horror | vígjáték

Netflix

Egy átlagosnak induló este nem várt meglepetéseket tartogat, a kisfiú ugyanis úgy dönt, hogy kémkedni kezd a bébicsősze után. több»

Az iskola lúzerének van a legdögösebb bébiszittere, aki még jó fej is. Egyik este megpróbálja kilesni őt, miután elvileg lefeküdt. A lány a barátaival üvegezni kezd. Amikor már egészen forrónak tűnik a hangulat, a bébiszitter előkap egy kést és agyonszúrja a társaság egyik tagját. Ezzel kezdetét veszi a fogócska.
#5

69 A szerelem erdeje  (2019)

(2)

krimi

Netflix

Egy kis csapat filmes diákot és egy félénk fiatal lányt egyszerre manipulál, csábít és bántalmaz egy idősebb férfi. A fiatalok követik utasításait, még akkor is, amikor... több»

A gátlástalan manipuláció hátborzongató története. Egy idős férfi képes szó szerint bármire rávenni egy csapat fiatal filmest. Az sem okoz neki gondot, hogy gyilkosságra vegye rá őket.
#4

thriller

Netflix

Két gyerekkori barát elugrik a skót felföldre vadászni a hétvégére, ám semmi sem készíti fel őket arra, ami ott történik.  több»

Két gyerekkori jóbarát elutazik a skót felföldre vadászni. Ám egy tragikus balesetben véletlenül lelőnek egy gyereket. Ahelyett, hogy vállalnák a tetteik következményeit, megpróbálják eltűntetni a gyerek holttestét. De persze köztudott, hogy a bajok általában csak itt szoktak kezdődni.
#3

75 #túlélők  (2020)

(9)

akció | dráma | horror | thriller

Netflix

Miután elszabadul egy gyilkos zombivírus, egy magányosan élő férfi kétségbeesetten keresi a kiutat az otthonából, mielőtt még túl késő lenne...

Még a pandémia kellős közepén készült ez a koreai zombihorror, ami éppen ezért zseniálisan fogja meg az apokalipszis miatt az otthonában rekedt főhős törétnetét. Végig megvan a feszültség és a látványos akciójelenetek sem hiányoznak.
#2

80 Kinek a háza?  (2020)

(6)

dráma | horror | thriller

Netflix

Egy fiatal párnak sikerül elmenekülni Dél-Szudán háborús övezetéből, hogy egy angliai kisvárosban új életet kezdhessenek. Ez az új élet azonban nem sok jóval kecsegtet,... több»

Egy párnak sikerült Angliába menekülnie a háború sújtotta Dél-Szudánból. Találnak is otthont maguknak és megpróbálnak új életet kezdeni. Csakhogy rá kell jönniük: nem a házakat kísértik az ártó szellemek, hanem az embereket.
#1

81 A platform  (2019)

(19) (3)

horror | sci-fi | thriller

Netflix

A jövő börtönében a rabokat igencsak különös módon helyezik el: függőlegesen, amely a legtöbbek számára a valóságossá vált pokolt jelenti. több»

Egy börtönben a rabok egymás alatt fekvő cellákban élnek. Az egyetlen kapcsolatuk a külvilággal egy függőlegesen haladó platform, amelyen az étel érkezik. De a lenti lakóknak csak annyi jut, amennyit a fentiek meghagynak nekik.