TOP10: Mindenkit lenyomott az új érzéki thriller, ez most a 10 legnépszerűbb film a magyar nézők körében (41. hét, 2023)

Csütörtökönként már megszokhattátok, hogy száraznak tűnő, de annál érdekesebb számadatokkal érkezünk hozzátok. Ezek a számadatok pedig a mögöttünk hagyott hetet tükrözik, azon belül is azt, hogy a hazai filmrajongók mikre voltak a leginkább kíváncsiak. E számadatok forrásai Ti magatok vagytok, hiszen az alábbi tízes toplistát az alapján állítottuk össze, hogy Ti mely filmek adatlapjait böngésztétek a legtöbben.

A lista élén egy vadonatúj érzéki thriller áll, amelyre sokkal többen voltatok kíváncsiak mint a többi filmre. Mögötte egy múlt héten debütált thriller lett a második, míg a harmadik helyre egy krimi fért oda. A maradék hét helyezésen pedig romantika, akció, sci-fi és horror osztozott.

#10

misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Olivia Uriarte egy nő, aki nemrég vált el ötödik férjétől, és teljesen tönkrement. Olivia meg akarja akadályozni a közelgő hanyatlást, és részletes tervet eszel ki az... több»

Olivia Uriarte egy nő, aki nemrég vált el ötödik férjétől, és teljesen tönkrement. Olivia meg akarja akadályozni a közelgő hanyatlást, és részletes tervet eszel ki az öngyilkosságra... vagy inkább a meggyilkolására. 9445 megtekintés.
#9

horror

Telekom TVGO | SkyShowtime (2024.05.17.)

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»

Egy démoni erő által megszállott lány kétségbeesett apja elindul, hogy megtalálja Chris MacNeilt, akivel ugyanez az eset történt sok évvel ezelőtt. De vajon szükségük lesz az egyház segítségére is, hogy megbirkózzanak mindezzel, vagy MacNeil egyedül is képes lesz arra, hogy megmentse a gyermeket és megvédjen egy másik családot a gonosztól? 9686 megtekintés.
#8

68 Fűrész X.  (2023)

(17) (13)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

John Kramer visszatér a Fűrész-sorozat eddigi legizgalmasabb, legújabb részében. Kirakós ezúttal egy mélyen személyes és eddig nem ismertetett játékot mutat be. A film az első... több»

John Kramer visszatért. A FŰRÉSZ franchise eddigi legfelkavaróbb részében Kirakós legszemélyesebb, eddig még nem ismert játéka zajlik le. Az első és a második rész történései között játszódó filmben a rákos John végső elkeseredésében Mexikóba utazik, hogy alávesse magát egy kockázatos és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásnak, amitől csodával felérő gyógyulást remél. Rövidesen kiderül azonban, hogy a teljes műtét pusztán átverés, amivel a legsebezhetőbb embereket fosztják ki. Johnnak ez az élmény új célt ad, így a hírhedt sorozatgyilkos visszatér munkájához, hogy megfizessen a szélhámosoknak a rá jellemző, szó szerint zsigerig hatoló módon, fondorlatos, eszement és találékony csapdák sokaságával. 9994 megtekintés.  
#7

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia. 11117 megtekintés.
#6

dráma | romantikus

Netflix

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején,... több»

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején, és elveszíti az emlékezetét. 11466 megtekintés.
#5

56 A balerina  (2023)

(9)

akció | thriller

Netflix

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»

Egy kőkemény akció-thriller egyenesen Dél-Koreából. A történet egy egykori testőrről, Okjuról szól, aki egy nap levelet kap egy régi barátjától. Ebben arra kérik, hogy álljon bosszút a levél írójának gyilkosán. Okju újra fegyvert ragad és véres vendettára indul. 14729 megtekintés.
#4

dráma | romantikus

Telekom TVGO

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti. 15724 megtekintés.
#3

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. 28205 megtekintés.
#2

56 Sehol  (2023)

(23)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli gyermekét, miközben a elveszve bolyong a tengeren, ahol meg kell küzdenie a túlélésért. 34259 megtekintés.
#1

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

A thriller középpontjában egy fiatal pár áll, akiknek a kapcsolatát egyikük váratlan előléptetése sodorja veszélybe. A gond az, hogy mindketten ugyanannál a pénzügyi cégnél dolgoznak, ami komoly, helyenként egészen fülledt feszültséget szít köztük. 48243 megtekintés.