Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Csokoládé


(Chocolat)
Csokoládé

Tartalom

A Csokoládé című francia filmdráma egy 19. században élt fekete bőrű cirkuszi mutatványos felemelkedését és hihetetlen sikertörténetét meséli el. Rafael Padilla, a kubai származású cirkuszi művész volt az első színesbőrű férfi a porondon. Barátjával, Footit-tel közös műsorszáukkal bejárták egész Franciaországot, majd Párizsban igazi sztárokká váltak. Csokoládé a kor olyan emblematikus személyiségeit is megihlette, mint Toulouse Lautrec vagy a Lumiére-fivérek.

(forgalmazza: Mozinet)

(erare)
2016. 04. 23. 22:41 

Szeretem Omar Sy-t, de a forgatókönyv egyszerűen nem jó ütemben súlyozta a történéseket, és hosszúra is sikerült a film. A komédiás részeken pedig jól szórakoztak akkoriban, de nekünk sajnos ez már nem éri el a vicces szintet bohóckodásból.

James Thiérrée
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
James Thiérrée
Omar Sy
Roschdy Zem
James Thiérrée
James Thiérrée
Omar Sy
James Thiérrée
Omar Sy
Omar Sy
Revizor: TÚL FINOM
A színész-rendező Roschdy Zem pazar kiállítású életrajzi filmet forgatott a francia cirkuszvilág egyik legtragikusabb figurájáról. Könnyű, érzelgős, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas mozi ez, melynek nagyon nem szabadna ennyire könnyednek, érzelgősnek, könnyen fogyaszthatónak lennie. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA.
VOX: Csokoládé
Az első európai fekete bohóc történetében benne volt egy fontos film lehetősége, ám ezzel a lehetőséggel nem tudtak élni az alkotók. 60/100
Hetediksor: Micsoda cirkusz
A világ első színes bőrű nevettetőjének élete tele van mélységekkel és magasságokkal, de ez csak mérsékelten köszön vissza Roschdy Zem filmjében. Az egyszerű történetmesélésnél valamivel több, de a ziccereket rendre kihagyja. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.